Annonse

Vedtatt: Nå blir det røykeforbud i det populære ferieparadiset!

Av

Etter å ha røykeforbud på selve strandlinjen, er nå badebyen i Veneto klar til å be sine gjester å avstå fra å røyke på hele stranden.

Bilde: Kilde

Det understrekes at virkningene av passiv røyking under en parasoll er langt fra ubetydelig, og alle giftige stoffer som er i sneiper er en trussel mot maritimt liv.

Pixabay

Spesielle områder vil være tilgjengelige for dem som rett og slett ikke kan klare seg uten røyk på stranden.
Bibione, er en av Italias viktigste turistmål i form av tall, og dette blir den første helt røykfrie stranden i Italia med sin åtte kilometer lange kystlinje og over hele stranden.


Bilde: Iha

Italia har siden 2005 hatt røykeforbud på offentlige plasser, som barer, restauranter og kontorer.
Borgermesteren i byen håper at forbudet kan få turister til å føle seg bedre, og at røykeforbudet skal ses på som en måte å bidra til en mer respektfull kultur mellom turister. Fra mai 2019, så blir det forbudt å røyke på Bibione-stranden skriver Aftonbladet. 

Alle som ønsker å ta en sigarett kan selvsagt gjøre det i dedikert røyke område som vil bli satt opp på områder som er bestemt av de lokale myndighetene og turoperatørene.

Hva synes du om røykeforbud på strendene? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet!


LES OGSÅ: Om du slutter å røyke kommer kroppen til å forandre seg – her er 8 ting som gjør at du får lyst til å slutte i dag!Forsidebilder: LibreShot og Youtube

Relaterte artikler