Om oss

OnlineNytt – Vi gjør hverdagen litt lysere!

Nyhetsbildet viser mye av det negative innholdet. Det finnes riktignok også innslag av gode nyheter, men de fleste saker som publiseres eller trykkes i dag handler noe negativt som har skjedd, eller nyheter som endrer verden.

Vi i OnlineNytt.com erkjenner at livet ikke bare består av gode og hyggelig nyheter. Vi mener det er rom for et nettsted med gode og hyggelig nyheter, der de god nyhetene står i fokus. Positive nyheter – nyheter som kan få deg til å trekke på kanskje får deg til å trekke på smilebåndet.

Selvfølgelig skal man bry seg om hva som skjer i verden. Selvfølgelig skal man ta ulykker, korrupsjon og terror på alvor. Men vi tror samtidig at et for stort konsum av slike saker kan påvirke oss i en negativ retning – en retning som er lite hensiktsmessig.

Vi kommer ingen vei i daglig livet ved å bare se den negative siden av verden. Derfor ønsker vi med Onlinenytt.com å fortelle deg de gode historiene. Nyhetene der noe positivt har skjedd. Vi tror at med mer fokus på gode nyheter virkelig kan gjøre noe med oss – vår psykiske helse, humøret vårt og et mer positivt syn på verden.

Vi er overbevist om at et smil om munnen! En god latter og et godt humør, virkelig gjør dagen bedre for oss alle.

Vi ønsker ikke å konkurrere de store og etablerte nettavisene. Aviser skal avdekke kritikkverdige forhold – det er journalistikkens samfunnsoppdrag og noe som er helt nødvendig. Vi ønsker heller å være et supplement til din mediehverdag.

Vi inviterer deg herved til å besøke Onlinenytt.com og forhåpentligvis bli inspirert, rørt, glad eller overrasket. I det minste tror vi at det er mulig å gi deg et positivt innslag i hverdagen her inne.

Send oss gjerne tips på tips@onlinenytt.com

Vi ønsker deg god lesning, hvor enn i landet du befinner deg.

Hilsen oss i OnlineNytt.com