19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamiliePappaen får sjokk når han ser sin nyfødte datter for første gang;...

Pappaen får sjokk når han ser sin nyfødte datter for første gang; «Hva er det på ansiktet hennes?»

- Annonse -

Toneka Rogers Robinson(32) fra Texas i USA, og mannen hennes Justin(34), møttes på videregående og hadde vært gift i 17 år før datteren Jireh ble født.
Toneka oppsøkte legen sin med jevne mellomrom og tok mange tester for å sikre at alt gikk på skinner under svangerskapet. De hadde nylig mistet en liten jentebaby som ble født i uke 28 og døde kort tid etter fødselen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jireh Joy Robinson (@_jirehjoy_)

- Annonse -

Jireh, kom til verden i juni i 2021, en glad og sunn baby, men paret ble først skremt når de så at datteren var født med mørke flekker over hele huden.
«Min mann så henne først når legene tok henne opp. Hans første ord var: «Hva er det på ansiktet hennes?», forteller Toneka.
De ble umiddelbart informert av legene om at tegnene bare var overfladiske, og at Jireh var en fantastisk velskapt baby, ifølge Daily Mail.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jireh Joy Robinson (@_jirehjoy_)

«Legen min sa at det bare var pigmentflekker og at hun ikke hadde smerter, da kunne hjertet mitt slappe av. Jireh er helt frisk, og alle testene hennes har kommet tilbake som normalt», sa en lykkelig mamma.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jireh Joy Robinson (@_jirehjoy_)

- Annonse -

Hun ble diagnostisert med Congenital Melanocytic Nevus (CMN), som er preget av synlige pigmenterte (melanocytiske) proliferasjoner i huden som vises ved fødselen.

Sykdommen er ikke genetisk og er forårsaket av defekt pigmentcelledannelse i første trimester av svangerskapet.
Sykdommen rammer rundt 1 % av alle babyer globalt. Melanom er mer sannsynlig blant de som har denne lidelsen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jireh Joy Robinson (@_jirehjoy_)

Paret gleder seg over å kunne vise verden det vakre barnet sitt, og de håper at Jireh vil vokse opp i en verden som blir mer akseptert for forskjeller.
«Dagens generasjon handler om inkludering og å omfavne forskjeller. Det er så mange stjerner, som Winnie Harlow og Seal, hvis hud ser annerledes ut. De er fortsatt akseptert for sine talenter.
Jeg er sikker på at hun vil få noen mindre enn gunstige kommentarer, men hennes selvtillit vil kunne tåle uvitenhet», sier mamma Toneka.


De har opprettet en Instagram-konto hvor de har begynt å legge ut bilder av datteren. Først var det tenkt kun for familie og venner, men med hennes distinkte utseende fikk hun stor oppmerksomhet og de har nå nesten 45 000 følgere.

LES OGSÅ: Legene fikk sjokk etter at moren ble tvunget til akutt keisersnitt-  babyens hud begynte å sprekke

Del gjerne videre for å hylle denne vakre og søte jenta. 
Vi ønsker henne alt det beste i fremtiden.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -