15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamilieLegene fikk sjokk etter at moren ble tvunget til akutt keisersnitt -...

Legene fikk sjokk etter at moren ble tvunget til akutt keisersnitt – babyens hud begynte å sprekke

- Annonse -

Jennie Wilklows datter Anna har en merkelig hudtilstand. Minutter etter at hun ble født via keisersnitt, begynte den nyfødtes hud å tykne og sprekke, noe som skapte sprekker over kroppen hennes, det var som en rustning som lå rundt henne.
Wilklow husker sjokket blant sykehuspersonalet da Annas øyne klistret seg sammen og hun fikk ikke sirkulasjonen ut i hendene og føttene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jennie (@harlequindiva)

- Annonse -

Anna ble født med harlekin iktyose, en sjelden tilstand som får nyfødte til å danne tykke hudplater. Hudtilstanden kjennetegnes av tørr, fortykket og skjellende/flassende hud. Alvorlighetsgraden varierer mellom de ulike typene. Behandlingen består i å lindre symptomer og plager, ifølge sjeldnediagnoser.
Ifølge eksperter kan herding av huden dramatisk påvirke et spedbarns utseende og føre til at leppene og øyelokkene vender ut og inn. Tilstanden skaper ytterligere sammensnøring rundt brystet og gjør det vanskelig å puste og spise.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jennie (@harlequindiva)

Mens dødeligheten for tilstanden pleide å være høy tidligere, har det blitt gjort medisinske fremskritt som gjør at det er flere som overlever.
«Hver time dekket jeg henne med vaselin og badet henne mange timer om dagen. Jeg hadde drømt i flere år om tingene babyen min ville ha på seg, og selv om det virket så trivielt, var det det jeg slet mest med», sier Jennie til Cafe Mom.
Jennie har opprettet Instagram-konto som hun har kalt for «harlequindiva», for å vise fram sin vakre datter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jennie (@harlequindiva)

- Annonse -

«Anna fanget alles hjerter fordi hun er den reneste form for perfeksjon. Å gjøre jobben hver dag er enkelt når jeg gjør det for henne, og med hver nye prestasjon feirer verden med meg.
Jeg forstår nå at jeg fikk henne på grunn av kjærligheten jeg allerede bar i hjertet mitt for datteren min. Anna var ment for meg, og jeg for henne, og sammen vil vi vise verden hva ekte skjønnhet er», sier en stolt mamma.


Se video og hør moren fortelle deres historie her:

LES OGSÅ: Simon Nitsche avslører endelig sitt nye prosjekt: «Det er..»

Livet er virkelig vakkert, og kjærligheten har ingen grenser.
Send gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -