Annonse

Mor med små barn ber om hjelp og blir oversett – Plutselig hører hun det banker på vinduet!

Av

Tawny Nelson fra Florida, USA er alenemor med 4 små barn. Døtrene er 9, 5, 2 år og 6 uker gamle.
Hun har hatt et tøft liv etter at hun ble forlatt av barnefaren, og hun gjør alt for å overleve med jentene sine.
Hun har en pickup som fungerer som familiebil, men det er stadig nye problemer med bilen, så hun prøver å bruke den minst mulig, og hun vet det er noe med batteriet.


Bilde: Kilde

Men, hun tok sjansen på å kjøre til nærmeste dagligvare for å handle inn mat og forsyninger. Hun tok med seg jentene på turen, det handlet det de skulle, men innen de var klar for hjemveien var det blitt mørkt ute, men hjem skulle de.
På veien hjem stoppet plutselig bilen, og der satt hun med 4 små barn strandet på en mørk vei i øsende regnvær.
Og ikke nok med det, en av døtrene hadde skrudd på en lampe ved et uhell, så batteriet ble tappet og bilen var helt død, så toppet det seg helt, det var ingen dekning på telefonen!

Bilde: Gofundme


De var helt overlatt til seg selv og Tawny var nå helt desperat etter hjelp, hun forsøkte å stoppe noen biler men ingen enset henne!


Så banket det på bilvinduet, og der dukket det plutselig opp en engel på jord!
Her er noe av det Tawny`s delte på Facebook med sine følgere:

«Min datter på 5 år holdt på å renne bort av svette, min nyfødt SKRIKER, min 2 år gamle datter griner og sier hun er sulten, og hun eldste prøver desperat å hjelpe. Jeg følte meg som det verste mammaen ever», skrev hun.

Når alt kjennes ut som det er helt håpløst hører Tawny noen banke på bilvinduet, og der står det en eldre herremann å rekker henne en hånd med en boks med litt kylling, kjeks og litt vann.
«Mat barna dine og deg selv, unge frue. Jeg har en taue bil på vei hit og min kone vil snart hente dere å kjøre dere alle hjem», sa han.

Bilde: Facebook/Frank Somerville KTVU

Ikke lenge etter dukket sønnen opp med en taue bil, og barna og Tawny ble kjørt hjem.
Og på toppen av det hele så ble bilen hennes fikset dagen etterpå, med nytt batteri og han fikset et vindu som var knust.

«Han sa at den eneste betalingen han ville ha, var at jeg aldri skulle gi opp og at jeg skulle bare fortsatte å være en fantastisk mamma»! skriver Tawney

«Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv. Og helt uten å kjenne oss eller vår situasjon ville denne snille mannen hjelpe oss. Han har gjort at jeg revurderer hele min tro, og han ville ikke ha en klem en gang. Jeg kan aldri få takket han nok, men jeg håper at jeg en dag kan gjøre det samme mot noen andre som han gjorde mot oss»! sier Tawnye


Del gjerne denne artikkelen med dine venner og bekjente, en fantastisk herlig historie om hvor viktig det er å hjelpe hverandre, og vise nestekjærlighet og omtanke. Og engler kommer i mange former og kan dukke opp når man minst aner det!

LES OGSÅ: Foreldrene nektet og ta abort –  12 uker senere oppdager moren noe når de spiser som gjør at hun knekker sammen!

 

Relaterte artikler