18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Familie Foreldrene nektet og ta abort - 12 uker senere oppdager moren noe...

Foreldrene nektet og ta abort – 12 uker senere oppdager moren noe når de spiser som gjør at hun knekker sammen!

- Annonse -

Da Sara Heller(26) forsto på hennes 24-ukers ultralyd at sønnen Brody skulle bli født med en leppe-kjeve-ganespalte, så hun det ikke som en byrde, men en mulighet.
Hun og hennes partner, Chris Eidam, bestemte seg for å dele bilder av deres vakre baby gutt og dokumentere reisen sin online og på Instagram som en måte å øke bevisstheten for tilstanden.

Leppe-kjeve-gane-spalte er en misdannelse som forekommer hos ca. 2 av 1000 nyfødte barn. Tilstanden skaper problemer med amming, tannutviklingen og ofte hyppige ørebetennelser. Disse barna må gjennom flere operasjoner, og de følges av behandlingsteam gjennom hele oppveksten. Tilstanden oppdages ved ultralyd før fødselen ifølge NHI.no.

- Annonse -

Bilde: Facebook kilde

Babyer er søte i alle former. Du tror at ingen ville være så grusom å gjøre narr av et spedbarn for en genetisk tilstand, de har bokstavelig talt ingen kontroll over, men Internett er et trist, merkelig sted til tider.
Noen ganger er det bare en dårlig kommentar som gjør at du føler deg forferdelig og glemmer alt om de hundrevis av gode tingene som har blitt sagt.

Slik var tilfellet noen dager før nyttårsaften, da noen på Saras Instagram spurte direkte, «Hva er galt med ansiktet hans?»
Selv om hun hadde vært forberedt på kommentarer som dette, ble hun helt satt ut av den uhøflige kommentaren.

- Annonse -

«Jeg var ikke forberedt på å forsvare min 3 måneder gamle baby, og hvorfor han ser annerledes ut i forhold til andre babyer.

«Jeg bestemte meg for å utdanne meg i stedet for å skape en konfrontasjon fordi det er det jeg vil Brody skal gjøre i fremtiden. Jeg vil at han skal utdanne, å være en talsmann for yngre leppe-kjeve-gane-spalte barn som ikke har sin egen stemme ennå. » sa hun til Today.com.

Barn som blir født med leppe-kjeve-gane-spalte gjennomgår ofte mange operasjoner for å lære seg å spise og prate.
Sara og Chris hadde dessverre ikke penger til operasjon så de var innstilt på å stå opp for sønnen og gjøre det de kunne for å opplyse og forandre andre menneskers syn på barn med disse problemene.
Men en dag skulle alt forandre seg for lille Brody. Sara hadde med seg Brody ut for å spise på en restaurant med noen venninner, og når alle var ferdig å spise kom servitøren stikkende med noen ting som så ut som en sammenbrettet serviett, men det viste seg at det var en sjekk!

Når hun åpnet sjekken ble hun helt sjokkert, sjekken var på 8.000 kroner, og det lå en liten lapp ved hvor det sto: «Til deres vakre barn»

«Tårene falt ned fra kinnene i samme stund som jeg så dette. Lykken jeg kjente var ubeskrivelig», sier Sara
Dette var en start for å kunne betale for operasjoner og sykehusopphold! Siden har de fått hjelp av familie og venner.

Bilde: Facebook kilde

Og etter mange operasjoner er Brody blitt en glad og lykkelig gutt takket være sine fantastiske foreldre som aldri ga opp sin elskede lille baby!

Del gjerne denne fantastiske herlige historien om Brody, om hvordan en helt fremmed person kan gjøre en stor forskjell! Vi skal alle være stolte av å være oss selv. Husk at det bare finnes én utgave av akkurat deg og du er verdifull!

LES OGSÅ: Dette er Bettans rørende ord til sin mamma – 1 år etter at hun gikk bort: «Vil bare si at….!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om...

Christine Koht deler en viktig beskjed til alle sine følgere: «Jeg ble veldig overrasket….»!

Christine Koht  har etter at hun ble rammet av en alvorlig krefttype holdt fans og følgere oppdatert i sosiale medier om hvordan det er...