10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisMarit Andreassen med trist melding etter «Farmen kjendis» - dette sier hun

Marit Andreassen med trist melding etter «Farmen kjendis» – dette sier hun

- Annonse -

Skuespiller Marit Andreassen(56) var nylig deltaker i «Farmen kjendis» hvor det oppsto tidvis konflikter mellom forpakterne på Steinsjøen gård.
En av konfliktene oppsto mellom kokken Trond Moi og Marit, som i utgangspunktet var veldig gode venner før det skar seg, men den største smellen kom imidlertid etterpå.
«Trond var så rasende på meg da jeg kom inn igjen, og da var streken satt for meg. Jeg følte at jeg hadde mistet min beste venn, så da var det over», forklarer Marit til VG.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

«Trond og jeg har aldri vært uvenner. Det var en ganske dum misforståelse – en helt typisk misforståelse som skjer mellom to som er glade i hverandre. Vi var som et gammelt ektepar der inne», sier Marit ifølge KK.
Marit ga sin stemme til Trond under finalen noe som mange reagerte på, men de fikk skværet opp etter innspillingen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

Problemene for Marit oppsto etter at hun forlot innspillingen, hun gikk rett på en psykisk smell med voldsomme angstanfall.
«Det var så vondt og så stygt. En veldig, veldig skremmende opplevelse. Men jeg fikk hjelp av produksjonen og helsepersonell, som ble med meg inn på hotellrommet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -


«Det var ganske tøft i starten. Blant annet ting som ble sagt fra andre deltakere i kampens hete, som opplevdes som ren mobbing. Ingen tok tak i det, og vedkommende som gjorde det sier i dag at det ikke var sånn ment. Jeg begynte å lure på om det var jeg som var helt fullstendig sprø – man får så mye rare tanker.

Jeg er en person som er veldig direkte, og snakker heller direkte til folk enn å gå bak ryggen på noen. Derfor ble jeg litt sjokkert over hele opplevelsen, da jeg opplevde at det var mye «blikking» og baksnakking», forteller Marit Andreassen ifølge KK.

LES OGSÅ: Trond Moi deler gladmelding som mange har ventet på: «har jeg gjort…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -