-11.3 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemHelseHun kunne ikke bevege seg med den gigantiske magen - bare vent...

Hun kunne ikke bevege seg med den gigantiske magen – bare vent til du ser henne i dag

- Annonse -

Tamy Lyn Murrell fra Kentucky i USA var en av deltakerne i den sjette sesongen av TLCs reality-serie, «My 600-Lb Life».
Showet følger personer som lider av ekstrem fedme og deres kamp for å gå ned i vekt og få kontroll over livet sitt.

«Det første som skjer hver morgen er at jeg forsøker å ta meg ut av sengen og magen min treffer gulvet nesten umiddelbart. Den bare henger der», sa Tamy.
Da Tamy ble introdusert i programmet veide hun 270 kg og hun kjempet med å gå, og trengte rullestol for å kunne bevege seg. Hun forklarte at hun hadde brukt mat som en trøst for å håndtere sorgen og traumene i livet sitt, ifølge The Mirror.

Publisert av Tamy Lyn Murrell Onsdag 16. august 2017

- Annonse -

En av de største utfordringene for Tamy var at hun hadde mistet faren sin til et hjerteinfarkt og følte at hun aldri hadde fått bearbeidet sorgen etter tapet. I tillegg hadde hun opplevd omsorgssvikt fra moren sin og hadde ingen støtte i livet sitt. Maten var hennes store støttespiller og venn gjennom vanskelighetene.

Tamy hadde et mål om å gjennomgå en vektreduserende operasjon for å få hjelp til å gå ned i vekt, men hun måtte først bevise for Dr. Now at hun var i stand til å endre kostholdet og leve en sunnere livsstil. Hun jobbet hardt og mistet mye vekt på egen hånd, og til slutt godkjente Dr. Now operasjonen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tamy Lyn Murrell (@tamymurrell)


- Annonse -

Etter operasjonen fortsatte Tamy med sin vektreduksjonsreise og jobber hardt for å opprettholde en sunn livsstil. Hun gikk ned nesten 100 kg og var i stand til å bevege seg rundt uten hjelpemidler.
På sosiale medier deler hun fra vektreisen sin og hvordan livet hennes har endret seg totalt siden hun deltok i programmet.

Tamy har vært en av de mest inspirerende deltakerne på «My 600-Lb Life» og har blitt en inspirasjon for mange. Hun har vist at med hardt arbeid og dedikasjon, kan man overvinne de største utfordringene i livet og oppnå det man ønsker.

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt brunsneglene som angriper hagen din, med et enkelt grep!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -