Annonse

Gunhild deler tøffe ord om sykdommen – måtte rømme fra sykehuset!

Av

Boken Gunhild har lansert denne uken heter » Det store bildet».
Hun deler med alle hvordan det er å leve med sykdommen, og ikke minst hvordan behandlinger hun har fått.

Hun deler også i boken noe som avslører hvor lenge hun faktisk har vært syk, og det er lengre enn folk hadde regnet med.
Hun har deler også da hun fikk beskjeden fra legene. Prøvesvarene fra legene viste seg og være veldig fine, men hun skriver også at hun er veldig redd for å få et tilbakefall. Alt dette kan du lese i hennes ny bok.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

For to år siden begynte jeg på denne boken. Selv om jeg nettopp var skrevet ut fra sykehuset etter siste behandling og det virket helt urealistisk å skulle skrive bok, hadde jeg mye på hjertet. Så jeg satte jeg meg ned med @jonasforsang, vi snakket om hva boka kunne bli, og vi bestemte vi oss der og da. Det har vært en lang og vanskelig vei, men endelig er den her. “Det store bildet”, som boka heter, handler om å være et lite menneske i møte med store utfordringer. Men først og fremst er den en bok om håp. Om å tro på det umulige. Om å se det store bildet, men også de små øyeblikkene ❤️👫🌍 Du får den i bokhandelen, eller via link i bio😊(📷 @bjornar_ovrebo) . . «Once you choose hope, everything is possible»

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Hun deler noen av sine personlige hemmeligheter om sykdommen sin.
Det mange ikke visste er at hun faktisk en gang måtte rømme fra sykehuset.


Hun har sagt til NRK, at Petter og henne selv måtte stikke ifra et italiensk sykehus, og at de måtte kapre en ambulanse for å få hjelp.
Dette er noen av ordene hun har sagt til NRK:

«Jeg hadde bortforklart alle symptomene. Jeg var ikke villig til å se sammenhengen, men med hudforandringene på toppen av alt det andre falt plutselig brikkene på plass. Det var ikke tilfeldige enkeltfenomener og idrettsuhell, det var en underliggende og dødelig systemsykdom».

Hun sier at hun fikk en sjokkerende melding av legene at hun kanskje bare hadde 2 år igjen å leve.


I boken skriver hun også videre:

«Armene og hoftene var i ferd med å stivne. Huden min var klumpete på armer, bryst, nakke, mage og lår. Ansiktet mitt var i ferd med å stivne. Og for hver time kjentes det ut som om stivheten spredde seg. Følelsen jeg hadde hatt om natten i New York, hadde bare blitt sterkere. Det var som om jeg kunne kjenne sykdommen bevege på seg under huden min.»,

Hun avslører også at hun faktisk hadde noen merkelige symptomer tidlig i 20 årene.
Hun opplevde hevelser og unormale plager.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Use it (with caution), or loose (the power of) it! 👊🏽🌍 Without #antibiotics, even a simple cut or urinary tract #infection could prove fatal💀. And procedures like #chemotherapy and bone marrow #transplants that saved my life 🙏🏾 wouldn’t be possible, as the risk of infection would simply be too high. But with today’s extensive overuse, constantly causing bacteria to mutate and become resistant, we risk running out of effective drugs… Actually, we already ARE; ~ 700,000 people are dying each year from drug-resistant infections – a number which could increase to 10 million a year by 2050 unless urgent action is taken. One of the no-brainers are to stop feeding life-saving drugs to healthy animals only to make them grow faster – and fatter – under poor conditions in #factoryfarms. In fact, a whopping 70% of all antibiotics 😱 are used for animal or fish #farming..! I.e. another good argument to eat less #meat! Read more about the true costs of antibiotic resistance and what must be done via GStordalen/fb.me. So whenever possible, give hugs🤗, not💊! 📷 @umcutrecht summer 2016 #usenotabuse #antibioticresistance #lessismore #antibioticfree #lessmeat #stopfactoryfarming

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Før hun fikk diagnosen
De var på ferie i Italia, og hun fikk anfall og havnet på det lokale sykehuset. De skulle gi henne saltvannsløsning, dette var det siste hun skulle ha i denne situasjonen. Så det endte med at hun og Petter måtte rømme fra sykehuset og få tak i en annen ambulanse og komme seg til et sykehus i Monaco.

Mer kan du lese i henne sterke og rørende bok.
Gunhild er virkelig et stort forbilde for mange, hun er sterk og kjemper sin kamp. Men hun deler kampen med alle, og gir garantert styrke og mot til mange som kjemper en kamp der ute. Send henne varme ord og tanker, hun trenger nok det i den tøffe tiden.

LES OGSÅ: . Gunhild Stordalen har nå fått svaret hun har ventet på – Dette er legenes beskjed!

Og for all del, husk å kjøpe boken hennes.
Del videre denne artikkelen for å sende henne varme tanker og ord.

Relaterte artikler