Annonse

Faren til Ari Behn avslører sannheten om hans bortgang: «fant han……»

Av

Den 1. juledag mottok landet den triste beskjeden om Ari Behn sin død.
Det var en tung dag som var preget av stor sorg i sosiale medier. Det var mange som skrev flotte og rørende ord om Ari Behn.

Mange av hans nære og gode venner delte også hjerteskjærende ord.
Dette var innlegget til Märtha Louise på Instagram, en hyllest til sin eksmann.

 

View this post on Instagram

 

Kjære Ari, Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen. Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. I dag hadde du vært så inderlig stolt av dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen. En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt. Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forstod hvor elsket du var. Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke.

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise) on

Bisettelsen av Ari Behn var den 3. januar 2019. Det var en strekt preget Oslo domkirke, fullsatt av venner, familie og pårørende. Bisettelsen ble også sendt direkte på tv, slik at flest mulig kunne få tatt et farvel med multikunstneren.


Nå har det gått noen dager siden begravelsen til Ari Behn. Nå har familien avslørte nye detaljer rundt hans død. I et intervju med Se og hør har hans far,  Olav Bjørshol sagt noen ord. Olav var på besøk hos Ari Behn på julaften og den 1. juledag da han ble funnet livløs.

«Det var jeg som fant ham. I dag er jeg svært takknemlig for at jeg fikk være hos ham» har Olav sagt til Se og hør.

Planen var at Ari skulle feire julen med sine 3 døtre, og være gjest hos kongen og dronningen. Men slik ble det altså ikke, da han avlyste julefeiringen. Ari følte seg ikke i form, så valgte ikke å dra da han følte seg dårlig.


 

Det ble også lagt en plan om at Ari skulle reise å feire julen hos sine foreldre på Larkollen. Men Ari valgte å ikke reise dit. Da tok faren et valg om å reise opp til sin sønn, og ankom ganske tidlig på julaften til sin sønn.

Til Se og hør har Bjørshol sagt følgende:
«Ari var ikke alene da han valgte å avslutte livet. Det virket som om Ari hadde funnet en slags ro den siste dagen».

Foreldrene til Ari Behn hadde valgt å være åpne om dette. De tok valget siden Ari Behn var en veldig offentlig og kjent person. Det siste de ønsket var nye spekulasjoner. De håper at dette kan hjelpe flere som trenger hjelp.

 

View this post on Instagram

 

The fifth Beatle, suppose A missing link #beatles #artist

A post shared by Ari Behn (@ari.behn) on

Trenger du hjelp eller noen å snakke med.
Da må du ta kontakt: Mental Helses hjelpetelefon(døgnåpent) : 116 123.

Du finner også mer informasjon på deres nettside: Mentalhelse.no

La oss sende våre dypeste kondolanser til familien, døtrene og de nærmeste pårørende. 
Legg gjerne igjen et hjerte for å vise din omsorg og kjærlighet. 

LES OGSÅ: Moren til Ari Behn deler ny oppdatering etter sønnens bortgang!

Forsidebilde:
Instagram skjermdump / Marianne Behn


Instagram skjermdump / princessmarthalouise

Relaterte artikler