4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDette er Einar Nilsson egne ord etter det triste som har skjedd:...

Dette er Einar Nilsson egne ord etter det triste som har skjedd: «trist…»

- Annonse -

Nyheten om at de populære programmene «Tid for hjem» og «Tid for hage» avsluttes, kom som en overraskelse for mange. Disse TV 2-programmene har siden 2004 hjulpet til med å fornye norske hjem og gitt gode råd om ulike løsninger i boligen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Einar Nilsson (@einarnilsson)

- Annonse -

22 sesonger med underholdning er nå over, men det er ingen tvil om at programleder Kjersti Bergersen (60) og hennes snekkerteam har skapt fantastiske forvandlinger gjennom sin kreative tenkning og vakre håndverk. Bergersen og resten av teamet, bestående av Benjamin Alexander Knutsen, Einar Nilsson, Erik Gjelsvik og Rune Strandenes, har også bidratt med sin varme, positivitet og humor i programmet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Einar Nilsson (@einarnilsson)

Einar Nilsson, en av programmets populære malere, kommenterte nyheten om at oppussingsprogrammene avsluttes. Til Dagbladet fortalte han at teamet ble informert om beslutningen mens de var i gang med innspillingen av sesongen som skal vises på TV i 2023. Nilsson uttrykte sin skuffelse over at programmet legges ned, men la til at han ikke vil la dette være det siste vi ser av ham eller resten av teamet.

- Annonse -

Dette sa han til avisen:
– Det er ikke den samme «gutsen» nå. Det å holde på med dette har vært en stor glede for meg. Det å utføre mange forskjellige arbeidsoppgaver i løpet av fire dager, og å komme i mål, gir en skikkelig god energi for oss alle.

Det er mange som kommer til å savne programmene. Men vi får håpe de finner på noe nytt og spennende.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Einar Nilsson (@einarnilsson)

Han legger også til:
– La oss si det sånn, vi har ventet litt på det nesten hvert år. Men vi er i en fase hvor vi har jobbet med å fornye konseptet litt, så litt trist at det skjedde akkurat nå. Jeg håpet vi kunne feire 20-årsjubileum, men det er bare en ren egoistisk tanke.


Selv om han nå må si farvel til «Tid for hjem», lover Nilsson at det ikke er siste gang vi vil få se ham på skjermen. Han vil fortsette å jobbe med TV, selv om han ikke kan love noe spesielt ennå – så er ikke dette det siste dere ser av meg eller noen av de andre, sier han.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Rett før jul åpner AnneMa opp med trist beskjed –  om henne og ektemannen

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -