10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisRett før jul åpner AnneMa opp med trist beskjed - om henne...

Rett før jul åpner AnneMa opp med trist beskjed – om henne og ektemannen

- Annonse -

Anne Marit Yuvali og ektemannen Dündar Yuvali har gjennom TVNorge-programmet «Grenseløst forelsket» vært store seerfavoritter i Norge. Paret har prøvd å få oppholdstillatelse for Dündar i Norge siden de giftet seg, men det har vært en kamp. Tidligere i år ble søknaden om oppholdstillatelse for Dündar avslått av Utlendingsdirektoratet.

- Annonse -

De har kjempet lenge for å få oppholdstillatelse til mannen, noe som enda ikke har gått helt etter planen. Det er Newsner som tar kontakt med AnneMa,  da hun forteller at det fortsatt går veldig bra med kjærligheten, men at det er tungt når de bor så langt ifra hverandre.

AnneMa og ektemannen Dündar Yuvali har hatt problemer med å få godkjent søknaden sin om familiegjenforening, noe som gjør at Dündar ikke kan flytte til Norge.

- Annonse -

AnneMa», fortalte til avisen at savnet etter ektemannen Dündar blir spesielt sterk i juletiden. Selv om hun er en sprudlende person, innrømmer hun at det er lettere å gråte i nærheten av julen. Mens Dündar tilbringer julen hos sin familie i Tyrkia, må AnneMa feire julaften alene for andre år på rad, uten Dündar ved sin side. De snakker ofte sammen på meldinger og facetime, så det er da enda godt.

Vi syns det er flott de har hverandre, og håper snart de kan gjengforenes.
La oss sammen sende dem mange varme klemmer og hjerter. 
Del videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ Wenche Andersen deler ny oppdatering som mange har ventet på!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -