15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisDette er årsaken til at Tid for Hage blir borte fra TV-skjermen:...

Dette er årsaken til at Tid for Hage blir borte fra TV-skjermen: «Jeg har…»

- Annonse -

Siden 2004 har TV-seerne blitt trollbundet av fantastiske hjemmeforvandlinger gjennom programmet «Tid for hjem» på TVNorge. Under ledelse av den karismatiske programlederen Elin Jacobsen (62) har et dyktig team av håndverkere pustet nytt liv inn i over 200 norske hjem.

Premiere på ny sesong tirsdag 4 april🥳🌿

Foto: Per Olav Sølvberg

Publisert av Tid for hjem Mandag 3. april 2023

Teamet, bestående av Elin sammen med Jonas Sørensen, Ellen Skjerven, Petter Hansen og Kari Nordli, har gjennom programmene formidlet en varme og positivitet som har gjort det til et særdeles hyggelig program å følge. Humoren og vennskapet blant teammedlemmene har vært en ekstra bonus for seerne.

- Annonse -

Ikke bare har programmet forvandlet interiører, men siden 2019 har teamet også tatt for seg hager gjennom spin-off-programmet «Tid for hage». Begge disse programmene har vært svært populære blant seerne, med deres innovative og kreative løsninger.

Imidlertid fikk fansen av programmet tidligere i år den triste nyheten om at begge programmene nå skal avvikles. TVNorge har valgt å skape rom for nye programmer og ideer, noe som innebærer at både «Tid for hjem» og «Tid for hage» nå kommer til en ende.

Elin Jacobsen delte sine følelser rundt denne avgjørelsen med pressen, og uttalte til VG: «Jeg har visst dette en stund, men det vil definitivt bli en merkbar endring. Jeg har vært en del av dette i så mange år, det blir en helt ny fase i livet mitt.»

- Annonse -

De siste episodene av «Tid for hage» har blitt sendt de siste ukene, med den aller siste episoden som sendes i kveld. Det ble kunngjort på programmets Facebookside: «Tirsdag, ny episode Tid for hage. Dette er den aller siste. 21.40 på TVNorge eller når du vil på Play. Designer Torunn Klungland. God fornøyelse.»

Tirsdag:) ny episode Tid for hage:) dette er den aller siste. 21.40 på Tv2 eller når du vil på Play. Designer Jennie-Ann. God fornøyelse:)

Publisert av Tid for hjem Tirsdag 23. mai 2023


Mange seere har uttrykt skuffelse over nyheten, og det er tydelig at begge programmene vil bli dypt savnet i tiden fremover.

Del gjerne videre om du også kommer til å savne gjengen og programmet på skjermen. 

LES OGSÅ: Agnete Husebye deler den triste beskjeden – som alle må få med seg

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -