10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisAgnete Husebye deler den triste beskjeden - som alle må få med...

Agnete Husebye deler den triste beskjeden – som alle må få med seg

- Annonse -

Det er ingen tvil om at Youtube har skapt mange kjendiser de siste årene, og en av de mest kjente blant dem er Agnete Husebye, også kjent som Agnetesh. Men etter nesten åtte år i rampelyset, har hun nå bestemt seg for å ta farvel med Youtube-plattformen og starte et nytt kapittel i livet sitt​​, skriver Se og Hør. 

I sin siste Youtube-video kunngjorde Agnetesh at hun slutter med Youtube og forklarte at hennes beslutning er basert på behovet for å «logge av» og ta en pause fra det konstante internettbruset. Hun delte at hun alltid har hatt en forkjærlighet for kreative aktiviteter som koding, sudoku, og spill, og at hun ofte føler at det kan bli for mye internett i hverdagen. Dette er en følelse som har blitt forsterket under coronapandemien, der mange har vært mer pålogget enn noen gang​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Agnete Husebye (@agnetesh)

- Annonse -

Men Agnetesh er ikke bare på vei ut av Youtube, hun er også på vei inn i bokverdenen. I sin avskjeds video kunngjorde hun også at hun kommer til å utgi sin egen bok, med tittelen «Avlogga». Boken er et resultat av Agneteshs ønske om å finne mer offline aktiviteter, ettersom hun oppdaget at det var få ressurser som samlet aktiviteter og øvelser hun liker. Som et svar på dette begynte hun selv å lage forskjellige øvelser, spill og quizleker, noe som til slutt førte til utviklingen av boken​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Agnete Husebye (@agnetesh)


- Annonse -

Dette markerer slutten på et kapittel og begynnelsen på et nytt for Agnetesh. Mens hennes fans uten tvil vil savne hennes nærvær på Youtube, kan de se frem til å oppdage en ny side av Agnetesh gjennom hennes kommende bok. Hennes avgjørelse understreker viktigheten av å ta pauser fra digital overbelastning og å finne glede i offline aktiviteter, noe som gir en verdifull lekse i vår stadig mer digitale verden​​.

Dette er filmen der hun takker for seg.

Det er trist at hun velger å gi seg med Youtube, men vi skjønner at livet endrer seg. La oss sende henne mange varme og gode klemmer og ønske henne lykke til videre. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -