15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieDen 2 år gamle kreftsyke gutten vil ikke dø - plutselig gjør...

Den 2 år gamle kreftsyke gutten vil ikke dø – plutselig gjør legene den utrolige oppdagelsen

- Annonse -

En av de tøffeste utfordringene en familie kan møte er å få et alvorlig sykdomstilfelle diagnostisert hos et lite barn.
For Orla og hennes familie fra England, ble denne utfordringen til en virkelighet da Orla var bare 20 måneder gammel, i september 2022. Leger ga familien det verste mulige beskjeden – Orla hadde medulloblastom, en form for hjernesvulst.

W O R L D C A N C E R D A Y 🎗️

Today, 4th February is World Cancer Day.

In the past it’s not something I would have…

Publisert av Naomi Tuckwell Lørdag 4. februar 2023

Orla har tilbrakt mesteparten av sitt liv på sykehuset, og hun og hennes foreldre har stått overfor en utmattende kamp for å behandle sykdommen.
Hun lider av en sjelden mutasjon av medulloblastoma og på grunn av den sjeldne mutasjonen, har legene som behandler henne, inkludert hennes foreldre Naomi og Adam, fått beskjed om at de er usikre på den beste behandlingsmetoden for hennes sykdom, da det ikke er andre tilfeller av denne mutasjonen registrert i Europa.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Orla – The Boss Baby (@orla_thebossbaby)

- Annonse -

«Det er hjerteskjærende å se Orla så syk, kjempe om og om igjen. Å måtte se hjelpeløst på at barnet ditt er i smerte og får ekstra morfin for å stoppe skrikene hennes, eller å få giftige kjemikalier, vil hjemsøke meg og Adam resten av livet.
Det er altfor mye for en toåring å takle, Orla burde leke og lære å ikke ha ovariefrysing fordi all cellegiften gjør henne infertil, forteller mamma Naomi ifølge The Sun.

- Annonse -

En av de negative bivirkningene av Orlas tidligere behandlinger er at hun nå har blitt ufruktbar, og det ser ut til at hun ikke vil kunne få barn i fremtiden.
Familien håper nå å få henne en prøvebehandling i utlandet, hvor de håper å få et mer konkret svar på hvordan Orla kan bli helbredet. De jobber nå med spesialister i Europa for å finne de beste behandlingsalternativene og har startet en innsamling for å ha råd til den foreslåtte prøvebehandlingen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Orla – The Boss Baby (@orla_thebossbaby)

«Det er sjokkerende hvor lite man vet om denne sykdommen og hvor underfinansiert hjernesvulstforskning er. Jeg skulle ønske vi slapp å samle inn disse pengene, det er det siste vi vil tenke på når den lille jenta vår er så syk», sier mamma Naomi.
Familien er fast bestemt på å gjøre alt som trengs for å sikre at Orla får den beste mulige sjansen til å slå sykdommen og komme tilbake til en normal og sunn tilværelse.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Orla – The Boss Baby (@orla_thebossbaby)


Orlas kamp mot medulloblastom viser ikke bare styrken til denne lille jenta og hennes familie, men også det utrolige arbeidet som legene og forskerne gjør for å bekjempe kreft. Selv om det fortsatt er en lang vei å gå før kreft er fullstendig beseiret, gir historier som Orlas håp for fremtiden.

LES OGSÅ: Desta Beeder åpner opp om det triste dødsfallet: «For meg ble…»

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -