4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisDesta Beeder åpner opp om det triste dødsfallet: «For meg ble...»

Desta Beeder åpner opp om det triste dødsfallet: «For meg ble…»

- Annonse -

Desta Marie Beeder (35) er en av de dyktige programlederne i «God morgen Norge» på TV 2. Sammen med Vår Staude, Espen Fiveland og Peter Bubresko ønsker de oss hver morgen en god dag med godt humør, sterke historier og god mat. Men Desta gjør også en flott jobb som leder for TV 2-programmet «Rydderevolusjonen».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desta Marie Beeder (@destabeeder)

- Annonse -

Desta vokste opp i Åsane ved Bergen og beskriver seg selv som en følsom ungjente som ofte vandret alene i skogen i friminuttene på skolen. Hennes beste venn var mormoren, Signe Beeder, som hun beskriver som en person hun kunne prate om alt med.

«Med henne kunne jeg prate om alt. Hver fredag etter skoletid tok jeg bussen alene hjem til henne i Fyllingsdalen», forteller Desta til klikk.no.

Men i 2011 døde mormoren mens Desta spilte inn sin aller første værmelding på TV 2. Hun ble oppringt fra sykehjemmet og reiste dit med en gang fra studioet. Gråten ville ikke stilne og på slutten av dagen hadde den tykke TV-sminken fått markante striper.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desta Marie Beeder (@destabeeder)

- Annonse -

«For meg ble det en veldig rar dag. Det var starten på et nytt kapittel og slutten på et annet – mitt liv med mormor. Jeg savner henne fremdeles», deler Desta.

Desta beskriver det som å gi slipp på sin beste venn i barndommen og starten på et nytt kapittel i livet. Hun savner mormoren fremdeles og det er tydelig at hun har hatt stor betydning i Destas liv.

I tillegg til å være en flott programleder, er Desta en person med en følsomhet og varme som treffer hjertene til mange seere. Det er ingen tvil om at hun har en spesiell plass i hjertet til mange seere av «God morgen Norge».


La oss sende henne mange varme og gode klemmer i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

LES OGSÅ: Tina Turner kjemper nå sitt livs kamp mot alvorlig sykdom –  dette sier hun

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -