15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierDa han ikke får byggetillatelse for garasjen sin - gjør han noe...

Da han ikke får byggetillatelse for garasjen sin – gjør han noe som får alle til å le!

- Annonse -

Å få byggetillatelser er kanskje ikke så enkelt, men det kan være smart å dobbeltsjekke med kommunen før man setter i gang med «gjør-det-selv-arbeider» for å være sikker på at man gjør ting trygt og lovlig når man skal bygge eller utvide eiendommen sin.
Ted Pelkey fra Westford i Massachusetts i USA, har brukt mer enn 11 år og over $75 000 dollar (74.000 nkr) i advokatsalærer for å kjempe mot kommunen i Westford etter at de nektet ham tillatelse til å bygge en 8000 kvadratmeter stor kommersiell garasje.

I sin frustrasjon og irritasjon over den juridiske kampen bestemte Ted seg for å uttrykke sin ekstreme misnøye på en kreativ, og kanskje noe vulgær måte.
Hans 40.000 tusen kroners motorsag-utskårne «fuck you!», til byens embetsmenn gikk raskt viralt, og tiltrakk seg nasjonal mediedekning, ifølge burlingtonfreepress.

Bilde: Facebook skjerdump
- Annonse -

Skulpturen vakte så mye oppmerksomhet at musikeren Robert Richie, også kjent som Kid Rock, ga Pelkeys motorsagkunstner Charlie O’Brien fra Waterbury Center i oppdrag å lage en til ham.
Byens innbyggere, i motsetning til kommunen, ser ut til å synes Teds kreative innslag er morsomt og det er allerede opprettet en gruppe på Facebook der de hyller Ted og går ganske hardt ut mot kommunen i sine kommentarer.

It even lights up at night.
How thoughtful!

Publisert av Ted Pelkey’s Middle Finger Sculpture in Westford, Vermont Tirsdag 4. desember 2018

Se video og hør hva Ted mener om kommunen her:

LES OGSÅ: Ingen ville vite av de nyfødte albinisme tvillingene – bare vent til du ser de ser de nå 24 år senere

- Annonse -

Hvordan i all verden er det mulig å gjøre noe slik? Verden er full av rare ting som skjer. Del gjerne videre slik at dine venner får seg en latter. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -