-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemEntertainment5 gutter går opp på scenen for å gi en viktig beskjed...

5 gutter går opp på scenen for å gi en viktig beskjed – sekunder senere begynner juryen å gråte

- Annonse -

Ollie Loveday(11) imponerte millioner av seere i «Britain’s Got Talent» da han og «5star Boys» fremførte en fantastisk danseforestilling med tema mot mobbing.
Det ble avslørt at noen av gruppens medlemmer har kjempet mot fordommer mot unge mannlige dansere, og at de har blitt utsatt for verbale og fysiske overgrep.
På grunn av dette er Ollie – selv om han ikke selv er mobbeoffer – opptatt av å støtte vennene sine og dele budskapet fordi han elsker å danse.

Youtube

Mamma Shona Loveday(39) har vært danselærer i 20 år og sa at hun ikke ville at han skulle begynne å danse på grunn av henne – men er glad for at han fant det selv.
Ollie er en talentfull danser som begynte å danse i en alder av fem år og har utmerket seg takket være det mammaen sier er hans tilbakelente natur, men også støtten og oppmuntringen fra de rundt ham, inkludert vennene hans og skolen.

Youtube
- Annonse -

«5Star Boys» forteller om den egentlige grunnen til at de deltok i konkurransen. De ønsket å stilne alle mobberne der ute.
«Vi prøver å spre ordet for gutter som danser. Det er ikke alltid lett for oss, vi i blir mobbet», sier 12 år gamle Bo på scenen.
Deres kraftfulle dansefremføring til «You Will Be Found» fra hitmusikalen «Dear Evan Hansen» rørte hele London Palladium-publikummet til stående applaus, inkludert dommerne Simon Cowell, David Walliams, Amanda Holden og Alesha Dixon.

Ren glede kan sees på ansiktene til de «skjønne guttene» mens dommerne berømmer dem for deres «kollektivt fantastiske» og «ekstraordinære stykke.»
«Wow, wow, wow, wow, wow. Det var noe med deg da du gikk ut på scenen. Jeg forstår at det er tøft det du fortalte oss, men jeg lover, dere står der nå som fem sterke gutter og kan si til alle idioter at «dere kan ikke gjøre det vi nettopp gjorde». For meg var dette den beste auditionen vi så hele dagen!», sier Simon Cowell.


Se deres fantastiske fremføring her:

- Annonse -

Del gjerne videre dette rørende innslaget med dine venner. 

LES OGSÅ: Kvinnen er høygravid å bor med 4 elskere: «Alle er far til barnet»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -