15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamilieKvinnen er høygravid å bor med 4 elskere: «Alle er far til...

Kvinnen er høygravid å bor med 4 elskere: «Alle er far til barnet»

- Annonse -

Tory Ojeda(20), sitter i midten, med sine fire elskere som bor under samme tak i Florida i USA.
Den polyamorøse kvinnen sier at dettil tross for at hun deler seng med sine mange elskere, er hun sikker på hvem faren er.
Ojeda bor sammen med sine fire partnere i hjemmet deres i Jacksonville, Florida.
Marc, Travis, Ethan og Christopher bytter på å tilbringe tid med Ojeda, og de skifter på sengen hver natt.

Husholdningens kjærlighetshistorie begynte Tory møtte Marc(18) på videregående. To måneder senere møtte hun Travis(23) – som hun er forlovet med. Senere brakte hun Ethan (22) og Christopher (22) inn i flokken.
Og til tross for planene hennes om å gifte seg med Travis, sa hun at han ikke er faren til jenta hennes, som har termin i februar.

- Annonse -

«Chris er den biologiske faren. Vi vet det bare på grunn av timing og når den omtrentlige unnfangelsesdatoen var. Basert på den omtrentlige unnfangelsesdagen, hadde vi vært på ferie. Så det var bare oss», sier Tory

Publisert av Tory Ojeda-Wells Onsdag 31. juli 2019

Vi oppdrar alle babyen sammen – så alle er pappa. Vi er alle veldig, veldig glade for å oppdra en baby sammen», sier Tory.
Det vil imidlertid ikke være uten komplikasjoner. Gruppen sier at de har taklet anfall av sjalusi opp gjennom årene. Det var spesielt vanskelig for Marc og Travis å akseptere nykommerne Ethan og Christopher i begynnelsen. Men Ethan sier at de snakket ut og alle er på god fot nå.

Bilde: Youtube/Barcroft TV

Hun forteller at det til tider kan være ganske utmattende å måtte glede fire forskjellige menn under samme tak. Hun har faktisk oppmuntret kjærestene sine til å forfølge andre kjærlighetsinteresser.

- Annonse -

Se video og hør deres historie her:


«Chris er den biologiske faren,» sier hun. «Vi vet det bare på grunn av timing og når den omtrentlige unnfangelsesdatoen var. Basert på den omtrentlige unnfangelsesdagen, hadde vi vært på ferie. Så det var bare oss.»

Hva syns du om dette? Del gjerne videre for å se hva dine venner tenker. 

LES OGSÅ: AnneMa deler trist beskjed – som treffer oss alle rett i hjertet: «Min store kjærlighet…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -