Annonse

10 åringen snur seg og løper av scenen – Sekunder senere kommer han tilbake og tar Simon med storm!

Av

I Britain’s Got Talents fjortende sesong var det en helst spesiell audition som gjorde inntrykk på dommerne, Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha dixon og David Walliams.
10 år gamle Joseph Sheppard fra Dudley, England, overrasket dommerne når han plutselig løp ut av scenen, men kom tilbake i skinnjakke og med elektrisk gitar og rocket ut på scenen.

Bilde: Youtube skjermdump

Han startet som en rocke stjerne, og ropte ut til publikum:
«Er dere klare for å rocke, Manchester!?
Med en fantastisk utstråling fremfører han låta, «Johnny B. Goode» av Chuck Berry med stor sikkerhet, han gjør det som en rockestjerne!

Dette er noen av tilbakemeldingene han fikk fra dommerne:
«Du er så kul, du er en liten fyr og du er veldig dyktig. Det er ikke lett å synge og spille gitar på den måten. Jeg tror du kommer til å bli en stor stjerne.» sa David
«Jeg er så imponert, din tilstedeværelse på scenen var fantastisk, du eide den foran alle disse menneskene. Jeg elsket hvert minutt av det» sa Alesha.


Bilde: Youtube skjermdump

«Veldig bra audition! Du har en fantastisk personlighet også. Jeg trodde du skulle synge noe skikkelig koselig i starten, men så kom du ut så… det var fantastisk!, sa Simon.

Se den herlige auditionen fra Joseph her:

Dette talentet burde virkelig sees av alle! Det er bare å ta av seg hatten og klappe. 

LES OGSÅ: Mobbet og sjenert tenåring tar dommerne og publikum i «Britain’s Got Talent» med storm! Simon tror ikke sine egne øyne!


Relaterte artikler