Annonse

Mobbet og sjenert tenåring tar dommerne og publikum i «Britain’s Got Talent» med storm! Simon tror ikke sine egne øyne!

Av

Jonathan Antoine og Charlotte Jaconelli vant nasjonens hjerte da de dukket opp på Britain’s Got Talent i 2012.
Jonathan Antoine ble så voldsomt mobbet om vekten gjennom oppveksten at han fikk et nervøst sammenbrudd. Han var hos psykiater og han droppet ut av skolen så drømmen om å studere opera ved musikkhøgskolen så svart ut.
Men å være med på showet gav Jonathan energi til å slå tilbake mot mobberne!
Britain’s Got Talent var det perfekte stedet å opptre for fordi fans av showet godtar at talentene kan både se og høres litt annerledes.

“Jeg ville gå ut og vise folk at jeg er mer enn bare en kropp. «Jeg håpet det fordi jeg ikke ser ut som en typisk person i rampelyset og det kan faktisk talt hjelpe», sa Jonathan.
Musikklæreren på skolen mente Jonathan hadde talent, så han foreslo et samarbeid mellom Charlotte og Jonathan. Og det ble en perfekt duo som støttet hverandre på alle måter, og ikke lenger etter ville de prøve å gjøre et forsøk i BGT.
Når de kommer inn på scenen virker de litt nervøse og da spesielt Jonathan, han ville ikke si så mye så det var Charlotte som tok seg av praten med dommerne

Bilde: Youtube

Så starter de å synge, og den fantastiske opera stemmen til Jonathan er imponerende. Kvaliteten, følelsen og intensiteten i stemmen gjør at man blir helt fasinert, til stor jubel for dommere og publikum.
Simon Cowell hadde bare en ting å si: «wow,wow, wow!
De endte med å komme på andreplass bak vinnerne Ashleigh og Pudsey.
De ga ut to suksessrike album etter Britain’s Got Talent, men gikk hver sin vei i 2014.
Se video her:

Ble du like imponert som Simon, så må du dele dette videre!»
La hele verden få se deres fantastiske talent!


LES OGSÅ: Simon Cowell ser noe misfornøyd ut da Danny inntar scenen i X Factor ,Men minutter senere løper han frem på scenen!

Forsidebilde: Youtube

Relaterte artikler