Annonse

Hun trodde hun hadde et barn i magen – Hun fikk SJOKK da legene avslørte hva hun hadde inni seg!

Av

Babyen min var en dødelig sykdom! Mor føder en gigantisk svulst på do etter at det viser seg at ”babyen” hennes er en kreftsvulst.

27 år gamle Lauren Knowles trodde ble overlykkelig da hun tok en positiv graviditetstest. Senere viste det seg at hun ikke var gravid, men alvorlig syk.
Det hun trodde var en baby, var en sjelden type kreft der symptomene likner på de man får under graviditet!

Bilde: Kilde

Syv og en halv uke etter den positive graviditetstesten, fikk Lauren blødninger. Hun var i parken med sønnen sin da hun så at det var blod overalt.
Hun opplevde også blødninger da hun var gravid med sin første sønn, så hun var ikke veldig bekymret. Likevel dro hun til legen fikk magen skannet.
Lauren ble knust da legene fortalte henne hva de hadde funnet.

Bilde: Kilde

Bildet viste at Lauren hadde en svulst i livmoren. Senere viste det seg også at svulsten var ondartet. Det var ingen baby, men en kreftsvulst.

”Svulsten vokste i livmoren min på samme måte som en baby. Til og med de samme hormonene ble produsert i kroppen min og flere graviditetstester var positive.”


Selv om det meste av svulsten ble operert bort, og Lauren fikk cellegift fortsatte den å vokse. Fem måneder med cellegift senere, fikk Lauren store smerter i magen.
Hun løp til toalettet på sykehuset og begynte å presse. Plutselig lå svulsten, som var på størrelse med en stor pære, i toalettskålen.
Hun beskriver det som befriende da hun skjønte at svulsten var ute av kroppen hennes.

Bilde: Kilde

”Svulsten var på størrelse med et 17 uker gammelt foster, så det var vrient å ”føde” den uten noen assistanse”, sier Lauren.

Legene fortalte Lauren at det kunne være vanskelig for henne å bli gravid igjen fordi svulsten hadde skadet livmoren hennes. Men, ett år senere var Lauren gravid!
Hun fryktet at det samme skulle skje denne gangen, så hun klarte aldri å nyte tiden hun bar fram datteren sin Indie. Heldigvis ble datteren født helt frisk.

Bilde: Kilde

Her kan du se den lykkelige familien, en stund etter den tragiske hendelsen. Endelig godt denne historien endte så bra.

Bilde: Kilde

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner på Facebook!

LES OGSÅ: Denne nyfødte jenta nekter å slippe morens ansikt! Et rørende øyeblikk!


Kilde: thesun
Forsidebilde: Kilde1 og Kilde2

Relaterte artikler