Annonse

En stor psykologi test: Hvilken dør er du mest redd for å gå inn? Dette er hva det avslører om din personlighet!

Av

Den døren eller grotten du er mest redd for å gå inn i, inneholder skattene du leter etter, sa en amerikansk historier og forfatter (Joseph Campbell).
Han har også forsket på menneskelig psykologi, hans teori er at hvis en person ønsker å gjør noe de frykter, så må personen være veldig glad.

Her kan du se hva din psyke avslører om din personlighet og barrierer.
På disse bildene kan du se hva som skremmer deg mest, velg et av bildene.

Dette er hva det betyr:


1. Forlatt hus
Det er en analytisk person og veldig intelligent, og du har aldri noen problemer med å se ting slik de er.
Dine verdier er veldig viktig for deg, og du har en forventning om at alle andre skal tenke det samme.
Veggen dekket med tapet indikerer at du har høye følelsesmessige og åndelige vegger, og at det kan være vanskelig å nå inn til deg.
Men lyset indikerer at du er villig til å ta ned disse veggene for at noen få utvalgte skal få komme nær deg, men dette gleder oftest nære venner.
Den skatten du søker er å bli tilfredstillt følelsesmessig, ikke bare intellektuelt, men du trenger å koble deg til noen følelsesmessig.

2. Trappegang
Trappene som fører ned i en kjeller eller kanskje et loft, viser at du liker å leve livet og ikke tar deg selv så veldig høytidelig.
Dette symboliserer frykten for å bli begravet, at du frykter døden og det å ikke vite hva som kommer.
Den skatten du søker er god helse, så det er viktig at du spiser godt, trener og tar vare på deg selv.
Du tenker mye, men du elsker deg selv og livet. Du vil garantert finne du skatt om du fokuserer på dette.

3. Hule / isgrotte
Hvis du har valgt isgrotten, har du brukt mye og lang tid på å finne en følelsesmessig varme. Du frykter følelser som skuffelse og sorg, og du liker best å være alene.
Men det betyr også at du mest sannsynlig lever en fin periode i livet ditt, du vet akkurat hva som gjør deg glad.
Du har store verdier, og setter veldig pris på frihet og uhavhengighet. Den skatten du søker er både romantisk og platonisk, men i all hovedsak kjærlighet.


4. Tre hus
Dette bortgjemte trehuset er faktisk en av dine værste mareritt. Du er veldig sjenerøs som person, og bryr deg alltid om andre.
Du er ærlig og lojal, men det er ikke alle rundt deg som setter pris på det. Et lite hus er symbol på sikkerhet og kjærlighet.
Så når du ser en ruin betyr dette for deg, konkurs og triste tanker. Frykten for dette huset betyr at skatten din du leter etter er rikdom og velstand.
Men du vet også at for å få til dette må du jobbe hardt over tid. Men aldri glem at menneskene i livet ditt som du elsker, egentlig ikke trenger alle de materielle godene.
Men det de trenger, er din støtte og kjærlighet.

5. En mørk tunnel
At du er redd for å komme inn i en mørk tunnel, betyr at du må undersøke følelsene dine. Du er veldig smart og følelsesmessig. Vannet på bildet indikerer at du må rydde opp i tankene dine.
Dette er for at du lettere skal kunne forstå og se dine egne tanker. Du må faktisk slutte å bekymre deg for alle problemene dine, og heller begynne  å lete etter løsninger.
Aldri glem at det alltid er lys i enden av tunnelen.

6. Låst dør
Den blå døren med kjettinger betyr et par ting: At døren er blå som fargen på himmelen, symboliserer stabilitet. Du er veldig produktiv som person, og du oppnår ofte de vanskelige målene du har satt deg.
Du er veldig god til å løse problemer, og du er alltid veldig kreativ. Du er en god leder i livet og på jobb, fordi du gjør alltid ditt beste.
Den skatten du søker er komfort. Ikke bruk for mye tid på å jobbe, du må også prioritere og hvile og nyte de enkle tingene i livet.

Hvilken dør så du først på som en stor frykt? Stemte det med deg?

Del videre slik at alle dine venner kan avsløre sin personlighet, og få litt veileding i livet.

LES OGSÅ: Dette er hva din sittestilling avslører om din personlighet! Stemte dette med deg?

Forsidebilde og bilde: Kilde

Relaterte artikler