18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Dyr Nesa til den stakkars kattungen slutter ikke å vokse! Det de finner...

Nesa til den stakkars kattungen slutter ikke å vokse! Det de finner ut av er helt forferdelig!

- Annonse -

Familien var så heldige å få adoptere denne søte katten, men ikke lenge etterpå så de at nesa til den lille søte skapningen begynte å vokse.
De ble veldig redde da de ikke visste hva dette kunne være, så de valgte å ta med katten til veterinæren for en nærmere undersøkelse.
Kattens neste vokste og vokste på vei til veterinæren. Den stakkars kattungen klarte ikke en gang å holde hodet oppe, så stor var nesa blitt.

Det tok ikke mange sekundene før legen visste hva som var galt med kattungen. Legen fant faktisk en ganske stor parasitt inne i nesa.

- Annonse -

Dr Farrington fortalte familien at siden katten var så ung, måtte han unngå og bruke narkose. Han skulle gjøre sitt beste for å hjelpe katten, men måtte finne andre måter å bedøve katten på. Han ville risikere at katten skulle miste livet i forsøket. Denne veterinæren var virkelig glad i dyr. 

Først startet han med å berolige katten, han la katten forsiktig inn i et pledd og gjord katten helt rolig.

Samtidig som kattungen hadde fått beroligende. Når den virket rolig og virkelig slappet av, så tok han han en pinsett og dro ut den store parasitten.

- Annonse -

Det som er så flott med denne historien, er at kattungen fikk hjelp så fort. Det er grunnen til at kattungen ble reddet, hvis den hadde gått noen dager lengre, hadde den sannsynligvis ikke levd i dag.

Se filmen om kattungen her

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om...

Christine Koht deler en viktig beskjed til alle sine følgere: «Jeg ble veldig overrasket….»!

Christine Koht  har etter at hun ble rammet av en alvorlig krefttype holdt fans og følgere oppdatert i sosiale medier om hvordan det er...