Annonse

Nå er det 1 år siden Vera Micaelsen gikk bort – Vi må aldri glemme hennes siste ord: «Når dere leser dette, er jeg død»!

Av

Vera Micaelsen døde 28. oktober 2018 bare 43 år gammel etter å ha kjempet mot livmorhalskreft i over fire år.
Vera Micaelsen arbeidet 12 år i NRK. Der var hun programleder for blant annet Jubalong, Holger Nielsens Metode, VeraVera, Rugekassa og Go’ elg.

Hun arbeidet ellers med fredags- og lørdagsunderholdning, dokumentarer og andre barne- og ungdomsprogram i radio og fjernsyn. Hun var også fast spaltist i Aftenposten Junior og hun hadde en stor og viktig rolle i mange barn og unges liv, også gjennom bøker.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vera Micaelsen (@veramicaelsen)

Hun tok barn på alvor på en god og ektefølt måte.
Før hun døde, skrev hun en siste hilsen til de unge leserne sine, som sto på trykk i Aftenposten junior den samme uken som hun ble gravlagt.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

#svartskogkolonial

Et innlegg delt av Vera Micaelsen (@veramicaelsen)

«En siste hilsen fra Vera»: «Aller kjæreste Junior-lesere! 
Når dere leser dette, er jeg død. Dessverre har jeg levd med kreft i over fire år. Kreften jeg har, er av en type folk vanligvis ikke dør av i Norge, men jeg har vært veldig uheldig.
Uansett er jeg takknemlig for livet jeg har levd, og ikke er jeg spesielt redd for å dø heller.
Jeg prøver ofte å overbevise sørgende venner om at jeg er oppriktig takknemlig for å ha opplevd å bli alvorlig syk. For det har ikke bare vært fælt. Tvert imot er det en enorm gave å møte så mye varme, så mange klemmer, så mye sterk kjærlighet, og det er ikke alle som får en slik bekreftelse i sitt liv.
Det eneste som kunne toppe det, bortsett fra å bli frisk, selvfølgelig, er at alle dere skjønner hvor stor gave livet er, og at dere snur dere mot de dere har nær og sørger for at de forstår hvor mye de betyr for dere.
Livet er nemlig for kort til å bli sjenert av å si: Jeg elsker deg», Skrev Aftenposten.

Ord til ettertanke for oss alle!

La oss lyse fred over hennes minne, og dele disse sterke ordene videre!
Du vil aldri bli glemt Vera.
Hvil i fred.


LES OGSÅ: Vera Micaelsen sterke ord etter bortgangen: Når dere leser dette, er jeg død!

Relaterte artikler