Annonse

Nå deler kjæresten til Vibeke Skofterud den hjerteskjærende sannheten!

Av

Det har nå gått 4 måneder siden Vibeke Skofterud omkom i en vann-scooter ulykke 29.juli 2018.
Tilbake sitter kjæresten Marit Stenshornes i dyp sorg og deler nå sine innerste tanker om savnet av Vibeke.
Paret var stormende forelsket og viste sin kjærlighet åpenlyst. På Instagram har de delt bilder med alle sine følgere, fra skiturer til herlige ferieturer, og ingen av dem var klar over hvordan livet plutselig skulle forandre seg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Jeg kan elske den jeg vil🌈🌈 Glad jeg bor i Norge!!! Love you @vibekeskofterud

Et innlegg delt av Marit Stenshorne (@maritstenshorne)

Familien til Vibeke Skofterud har tidligere uttalt seg om hvordan de har det og nå åpner også Marit seg.
Hun har nylig lagt ut et bildet på Instagram og noen rørende ord til ettertanke:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🖤🖤🖤 Vi mennesker opplever ofte utfordringer, og noen dager er vanskeligere enn andre. Jeg stusser mange ganger over at vi så raskt som mulig skal ut av de vanskelige følelsene. De er også en del av oss og de har en funksjon. Tørre å være i, og leve med hele spekteret av følelser. Jeg er overbevist om at vi blir sykere, mer utbrent, og tristere av å presse oss selv ut av det vanskelige. Jeg mener de slipper lettere når vi aksepterer at vi i løpet av livet også skal ha de mer utfordrende følelsene som sorg, skam, uro, misunnelse, frykt, sinne, og redsel. De har en funksjon. ⚪️Hva er vel sommer uten vinter, vår uten høst, latter uten tårer, liv uten død…⚪ – Bianca Simonsen – @bianca.simonsen 🖤🖤🖤

Et innlegg delt av Marit Stenshorne (@maritstenshorne)

«Vi mennesker opplever ofte utfordringer, og noen dager er vanskeligere enn andre. Jeg stusser mange ganger over at vi så raskt som mulig skal ut av de vanskelige følelsene.
De er også en del av oss og de har en funksjon.
Tørre å være i, og leve med hele spekteret av følelser.
Jeg er overbevist om at vi blir sykere, mer utbrent, og tristere av å presse oss selv ut av det vanskelige. Jeg mener de slipper lettere når vi aksepterer at vi i løpet av livet også skal ha de mer utfordrende følelsene som sorg, skam, uro, misunnelse, frykt, sinne, og redsel. De har en funksjon»

Marit forsøker å gå videre i livet, men hun har det tøft og hun kommer alltid til å savne sin kjære.
I sosiale medier er det mange som sender varme tanker og kjærlighet til Marit, og det varmer et hjerte.


Del videre for å sende henne mange god klemmer og styrke. Hun trenger all kjærlighet og omsorg hun kan få. Gi en tommel opp for å vise henne hvor mye vi bryr oss. 

LES OGSÅ: Moren til Vibeke Skofterud forteller hjerteskjærende ord om dødsmeldingen!Forsidebilder: instagram skjermbilde / maritstenshorne


Relaterte artikler