-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemFamilieMoren finner blod i babyens bleie - livet blir snudd på hodet...

Moren finner blod i babyens bleie – livet blir snudd på hodet da hun hører legens beskjed

- Annonse -

Da Sarah Regan(38) fra Sydney i Australia, skulle skifte bleie på sin ni måneder gamle baby, ble hun forferdet da hun fant den fylt med blod.
Hun fikk panikk og hastet avgårde med datteren til legevakten hvor legene utførte en rekke tester.
Legene tok ultralyd, hormontester og røntgenbilder, og de fant en sjokkerende overraskelse.
Birdie, bare 9 måneder gammel hadde nådd puberteten på rekordtid. Hun ble diagnostisert med tidlig pubertet – før hun i det hele tatt kunne gå eller snakke.

Publisert av Sarah Regan Torsdag 28. april 2022

««Jeg visste ikke hva jeg skulle tro, vi visste ikke så mye om det, og vi hadde aldri hørt om det før. Hun kunne ikke engang gå eller snakke.
Det er vanskelig å si om hun har andre symptomer som humørsvingninger eller smerter fordi hun er så liten. Hun har ikke kjønnshår eller bryster, noe noen barn med tilstanden kan ha», forteller Sarah Regan ifølge The Sun.

Publisert av Sarah Regan Onsdag 13. juli 2022

- Annonse -

I følge Stanford Medicine er tidlig pubertet en sjelden tilstand hos barn som involverer fysiske tegn på seksuell modenhet som utvikler seg for tidlig.
For Birdie, som nå er 2 år er det vanskelig å si hvilke andre symptomer hun har, om hun har humørsvingninger eller smerter og menstruasjonssmerter.
«Når hun går i barnehagen følte jeg at jeg måtte forklare at hvis de finner blod i bleien hennes, er det derfor, og vi har en legeerklæring for å sikre at ingen blir bekymret for det,» avslørte hun. «Det er vårt største hinder med henne.

Publisert av Sarah Regan Tirsdag 11. oktober 2022

Trebarnsmoren, som har to andre barn, Zachary, 10, og Elsie, 1, innrømmer at det er vanskelig å hele tiden forklare Birdies tilstand.
«Jeg hater at vi alltid må forklare situasjonen. Når hun så begynner på barneskolen må jeg forklare læreren hennes. Jeg vet det er viktig for folk å vite om det, men det er vanskelig.»

Publisert av Sarah Regan Søndag 1. mai 2022


Etter at hun først begynte å blø, må Birdie gjennomgå en hormonprøve, ultralyd og røntgen hvert halvår for å sjekke utviklingen hennes.

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Jørgine «Funkygine» Vasstrand åpenhjertig om sykdommen som har rammet familien: «Jeg har holdt pusten…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -