12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrMilitærhunden blir gjenforent med sin beste venn etter 3 år – se...

Militærhunden blir gjenforent med sin beste venn etter 3 år – se deres rørende gjensynsglede

- Annonse -

US Marine sersjant Joe Stasio og schæferen K-9 Enzo var uatskillelige i syv måneder mens de tjenestegjorde side om side i Kuwait. De delte ikke bare ansvaret for å sikre tryggheten til sine medsoldater, men også et dypt bånd av tillit og vennskap. Etter deres tid i utlandet fortsatte de å trene sammen i USA.

I januar 2017, måtte de to ta farvel med hverandre. Enzo, som nå var åtte år gammel skulle pensjoneres og starte et nytt kapittel i livet sitt.
Men takket være «Mission K9 Rescue», en ideell organisasjon dedikert til å gjenforene handlere med deres militærhunder, skulle Sersjant Stasio og Enzo få muligheten til å være sammen igjen.

Marine reunited with canine partner

Marine Sgt. Joe Stasio returned home in 2017 after working with Enzo the German Shepherd for more than a year. His service was over, but he grew to miss his buddy.

Luckily, Mission K9 Rescue was able to help, and Stasio adopted Enzo when Enzo’s service ended earlier this week. https://www.news5cleveland.com/lifestyle/marine-reunited-with-military-working-dog-after-3-years-apart

Publisert av Scripps National News Tirsdag 7. januar 2020

- Annonse -

«Mission K9 Rescue» gikk langt for å bringe Enzo fra Camp LeJune i North Carolina til Buffalo/Niagara International Airport i New York. Den spennende gjenforeningen var et øyeblikk som ville smelte hjertene til alle som var vitne til det.
Joe hadde store forventninger da han ventet utenfor heisen på flyplassen, og da dørene åpnet seg var det som om tiden stanset.


Der sto Enzo, med logrende hale og blikket festet på sin kjære handler. Endelig var de igjen forent i en omfavnelse som uttrykte glede, takknemlighet og ubetinget kjærlighet.
Etter tre års adskillelse har Joe og Enzo bevist at båndet mellom en hundehandler og hans firbente partner er sterkt og uknuselig. De har vært gjennom prøvelser og gleder sammen, og nå vil de kunne nyte hvert øyeblikk sammen i Enzos velfortjente pensjonisttilværelse.

Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine dyrevenner!

- Annonse -

LES OGSÅ: Desta Beeder med rørende pinsebeskjed -dette er hennes egne ord

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -