Annonse

Jenta på 4 år kommer hjem med blåmerker – Da slo mormoren alarm! Funnet er rystende!

Av

I følge Dallas News ble sosialtjenesten koblet inn flere ganger om at det var noe alvorlig galt i hjemmet.

Farmoren og den biologiske pappaen slo alarm flere ganger om at Leiliana ble utsatt for mishandling i hjemmet.

Bilde: Privat

Rett før Leiliana døde, i mars 2016, gjorde sosialtjenesten hjemmebesøk men oppfattet ikke at det var noe galt og lot moren, Jeri Quezada(33) beholde omsorgen for Leiliana og hennes yngre bror.

Morens kjæreste, Charles Wayne Phifer(36), er anklaget for å slå det hjelpeløse barnet til døde med en fiskestang før han hengte henne opp i et skap med belter.

I rettsaken som pågår nå, ble det vist skrekkfulle bilder. Rettsmedisinske og politiet var helt lamslått av den hjerteskjærende mishandlingen hun ble utsatt for, de gråt utenfor sykehusrommet.


Her er bilder som viser den lille jenta med alvorlige blåmerker i ansiktet, øyet er hovent og forslått og hun hadde blåmerker langs kjeven.

Bilde: Privat

Hun ble bundet fast ved hendene, hun ble utsatt for kvelningsforsøk, tvangsforet til hun spydde og hodet slått i veggen.

Phifer er nå anklagd for mord og risikerer livstid i fengsel.

Moren fortalte at hun forlot Leiliana sammen med kjæresten fordi hun var sliten og trengte en pause. Så hun gikk ut og spiste med moren mens kjæresten var hjemme med datteren og mishandlet henne!

Når hun kom hjem tok de heroin sammen, og kjæresten fortalte at Leiliana lå i skapet. Og han påsto at hun døde etter å ramlet i dusjen.

Flere personer har fått sparken fra sosialtjenesten, Texas Department of Family and Protective Services.

Vi håper denne tøffe og sterke historien om Leiliana faktisk kan få flere til å si ifra om man skulle oppdage noe unormalt. Det er viktig at voksne bryr seg og tør å si ifra. 

Barn vet ikke alltid hvorfor ting er som det er, eller at ting ikke skal være slik. 
De trenger en voksen stemme, en som tør å ta tak og gjøre noe. 

Hvil i fred, vakre lille engel .


LES OGSÅ: Sønnen avslører en rørende detalj om sin mor – Margit Sandemo!

Relaterte artikler