Annonse

Jenta mistet sin far i 2007 – 9 år senere, blir alle sjokkert over å se hvem som kneler foran graven hans.

Av

Kristina hadde vært sammen med kjæresten sin, Matthew i fem år da de skulle tilbringe noen dager fra hverandre. Matthew hadde sagt han skulle i en bursdag på andre siden av landet.
De bor sammen i California, tidlig i 2016 følte Matthew at det var på tide med neste skritt i forholdet. Han ønsket å fri til Kristina, og han hadde funnet en måte å fri på som vil smelte alles hjerte.

Bilde: Instagram / Matthew Russo

Han lurte Kristina og sa han skulle til New York å møte noen venner, men egentlig filmet han turen når han besøkte flere av Kristinas familie.
Moren til Kristina var blant de han møtte på turen, og hun var overlykkelig av grunnen for at hennes fremtidige svigersønn hadde kommet.

Bilde: Youtube skjermbilde

Han reiste også innom Las Vegas for å snakke med Kristinas bestemor.
Hun fikk være med på filmen til Kristina, og sa at hun hadde et ønske om at hun skulle bruke familie ringen som hadde vært i familien i 80år.


Bilde: Youtube skjermbilde

Matthew ville gjøre alt får å glede sin fremtidige kone, han reiste til farens grav for å spørre om lov til å gifte seg med datteren. Han knelte foran graven og lovde faren at han skulle ta vare på Kristina, og at han ikke skulle skuffe han. Når Matthew og Kristina først møttes var de på en vingård, der var det kjærlighet med første blikk.  Når de var tilbake her for å feire en bursdag, passet alt sammen. Matthew fridde til sin fremtidige kone Kristina.

Se den rørende filmen Matthew har laget til sin kjære Kristina. Dette er en så rørende film at og ha papir i nærheten er nok lurt. 
Denne filmen har spredd seg som ild i tørt gress i hele verden!

Del videre denne sterke og rørende filmen med dine venner og kjære!


SE OGSÅ: 16 åringen døde plutselig mens hun var på ferie! Det hun døde av får man kjøpt over alt!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler