Annonse

Hva er det første du ser i disse bildene? Dette sier noe om din personlighet!

Av

Her finner noen optiske illusjoner som sier noe om din personlighet.
En optisk illusjon, et optisk bedrag eller et synsbedrag er når vi oppfatter et bilde som noe annet enn det faktisk er, eller som noe som ifølge fornuften vår er umulig. Informasjonen øyet vårt sender til hjernen utfordrer vår oppfatning av virkeligheten.

Disse bildene kan nok forvirre hjernen litt, for hjernen tar inn mye informasjon når vi ser på et bilde. Inneholder bildene flere motiver så prioriterer hjernen hvilket motiv som skal oppfattes først.
Hva hjernen din oppfatter først ved å se på et bilde sier noe om din personlighet.

Hva ser du på bildet over?
Ser du to personer i svart først, så er du veldig livlig, nysgjerrig og slipper gjerne det du har i hendene for å prøve noe helt nytt. Du liker ikke å kjede deg og prøver å dra nytte av hvert våkent øyeblikk.
Ser du først tre hvite søyler så setter du komfort og trygghet høyest. Du kan ha vanskeligheter med å komme deg ut av komfort sonen og har vanskeligheter for å prøve deg på nye ting.


Hva er det første du ser på bildet over?
Om det første du ser er en krokodille så tenker du ofte i stor skala og ser ofte det store bildet enn små detaljer. Du har vanskelig for å sette pris på små ting, og du er veldig praktisk anlagt og tar gjerne noen sjanser.
Ser du først båten med to personer så har du sans for detaljer. Dine venner anser deg som svært kreativ, unik og kanskje litt merkelig. Du graver deg gjerne ned i visse ting, uten at du selv synes at legger ned mye tid i det.

Stemte dette med deg? Kanskje du fikk noen svar du har letet etter? 
Trykk på deleknappen og la dine venner også få prøve seg på disse bildene!

LES OGSÅ: De fleste ser en svart kråke på dette bilde- Men kan du se hva det egentlig er?


Relaterte artikler