Annonse

Hennes to år gamle datter skriker på soverommet – Da ser moren hvem som kommer inn på rommet!

Av

Zack og Sara Lebwohl hadde blitt gravide å ventet en jente baby ved navn Halle. Allerede under graviditeten var familiehunden svært opptatt av babyen i magen til Sara. Han forlot aldri Sara sin side og passet på henne hvorhen hun gikk.

Når Halle endelig kom til verden følte nok hunden Prince kjærlighet for den lille jenta umiddelbart. Det aller første Prince gjorde var å gå bort til lille Halle å snuste forsiktig på henne. Han viste så stor omsorg for babyen med engang. Det var som om at han viste at hun var skjør og at han måtte hjelpe til å passe på den lille babyen. Prince fulgte alltid med på babyen med et øye og holdt seg alltid i nærheten av henne som enhver god barnevakt ville ha gjort sier Sara til The Dodo.

 

I dag har Halle fylt to år å båndet mellom henne og Prince er sterkere enn noengang. Kjærligheten mellom de to er gjensidig. Halle har også nettopp begynt å sove på sitt eget rom. Hun pleier alltid  å våkne tidlig på morgenen slik smårollinger gjerne gjør.


Siden Prince og Halle har et så sterkt bånd er han den første som merker at hun våkner selv om han sover på samme rom som Zach og Sara. Han er også den første som går inn til Halle for å gi henne trøst på morgenen.

Når Halle våkner om morgenen gråter hun som de fleste småbarn gjør for å få oppmerksomhet. Siden Prince alltid er den første til å gå inn på Halles soverom får han henne alltid til å slutte å gråte.

Sara stusset litt over dette og lurte på hvordan familiehunden fikk en toåring til å roe seg ned på morgenen. Sare fikk da en ide om at hun måtte filme det hele. Sara satt opp et kamera mot Halle sitt soverom og lot soveromsdøra stå åpen.


Det første de ser på videoen dagen etter er at hunden Prince går rolig inn til Halle og legger seg ned på gulvet som om at han viser henne at det er bare å sove litt lengre. Halle gjør akkurat som familiehunden Prince å legger seg ned i sengen igjen.

Her kan du se den unike filmen:

Prince er en helt fantastisk familiehund .En bedre barnevakt skal man lete lenge etter.

Del gjerne videoen med dine venner for å vise hvor herlig Prince er.


LES OGSÅ: Opplever du at hunden din følger deg på badet? Dette er hva den prøver å fortelle deg!

Relaterte artikler