Annonse

Har du skintags, vorter, hudormer eller aldersflekker? – Slik kan du enkelt fjerne det selv, med naturlige ingredienser!

Av

Ofte anses det som skjer med huden som et helseproblem, men det er en normal del av livet. Man trenger ikke alltid sterke kjemikalier for å bekjempe disse, her vil vi komme med naturlige måter du kan rense huden din og ta vare på den framfor å utsette den for disse produktene som kan forårsake andre problemer.

Bilde: Kilde

Rense bort hudormer:
Hudormer er oftest på nesen, men kan også komme på haken, pannen og på kinnene. Hudormer kommer ofte av miljøforurensninger som huden vår utsettes for i løpet av dagen.
En sukkerskrubb kan enkelt lages og den vil mykne huden din i tillegg til å rense den. Bland sukker med sitronsaft til en litt tykk pasta, masseres inn i ansikter med hendene eller en bomullspad.

Å dampe ansiktet er også en effektiv måte å rense ansiktet på. Den varme dampen åpner og renser porene, dette gjøres enkelt ved å koke opp vann i en kjele, legg et håndkle over hodet og bøy deg over kjelen i 15 minutter. Etterpå er det lurt å skylle ansiktet i litt kaldere vann, det er for å lukke porene igjen.


Fjerne vorter:
Vorter oppstår både på hender og føtter, og kommer av HPV virus.
Du kan behandle vortene enkelt med dette, elpecider eddik, rå honning, hvitløk (press ut juicen i hvitløken og påfør denne) og banan skall (gni innsiden av skallet mot vorten). Alle disse er gode alternativer mot kjemikalier man kjøper på apoteket, og vil gi effekt innen to uker. Væskene må rekke å absorbere inn i huden for at det skal forbli og virke på det aktuelle området.

Bekjempe alders merker og mørke flekker:
Alderes merker kalles gjerne leverflekker og kommer av mye sol eksponering av huden, og disse kommer oftest i godt voksen alder.
Disse kan enkelt behandles med c-vitaminer (mest effektivt) sitronsaft, aloe vera og faktisk juice fra fersk løk alle smøres på det aktuelle området.

Del disse tipsene slik at flere kan unngå dyre og ofte mer skadelige kjemikalier!


LES OGSÅ: Slik fjerner du hudormer umiddelbart og enkelt! Dette var enkelt og billig!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler