Annonse

Han voldtok henne og kastet syre i ansiktet hennes! Hør Katies sterke budskap etter den fryktelige hendelsen!

Av

Vold og overgrep mot kvinner er et alvorlig og vedvarende samfunnsproblem i hele verden.
Det finner sted i alle samfunn og kulturer. Vold mot kvinner er aldri en privatsak, men et samfunnsproblem som rammer millioner av kvinner og setter utviklingen av alle samfunn tilbake.
Katie Piper(36) er den inspirerende overlevende etter et syreangrep som gav henne arr for livet og hun ble blind på det ene øyet.

Katie, fra Hampshire, England, er filantrop og skribent, og tidligere fotomodell og programleder.
Hun ble for alvor kjent i media i mars 2008 da hennes eks kjæreste, Daniel Lynch fikk en bekjent, Stefan Sylvestre, til å kaste svovelsyre i ansiktet hennes.

Hun jobbet som modell og programleder når hun traff Daniel Lynch, og hun ble stormende forelsket, men lykken varte ikke mer enn to uker, da brøt helvete løs.
Han var et monster, han mishandlet henne og voldtok henne på et hotellrom i 2008.


Katie dro deretter tilbake til leiligheten sin, og to dager senere forlangte Lynch at hun skulle gå til en internettkafé i nærheten.
Imidlertid var det en felle, for Lynch hadde sørget for at Stefan Sylvestre skulle vente utenfor leiligheten hennes og kaste svovelsyre i ansiktet hennes.
Katie ble sendt til sykehuset for akuttbehandling da syren hadde gitt henne alvorlige forbrenninger i ansiktet og hun kunne i se på det venstre øye.


Hun ble lagt i koma i 12 dager og måtte gjennomgå flere hudtransplantasjoner.
Hun måtte tilbringe to måneder på sykehus etter syreangrepet. I den tøffe perioden gjennomgikk Katie 40 operasjoner.
«Da syren ble kastet på meg, føltes det som om jeg brant i helvete. Det var en ubeskrivelig, unik og ekstrem smerte», sa Katie under rettsaken.

For å lege og beskytte seg mot infeksjoner, måtte hun bære en plastmaske døgnet rundt.
Stefan Sylvestre, som kastet syre på henne ble arrestert, og David Lynch ble også arrestert og de fikk strenge straffer. Men onsdag 10 oktober i 2018 ble Stefan løslatt.

Katie sto senere fram med sin historie for å øke bevisstheten om brannofre og fortsatte med å opprette Katie Piper Foundation, som har som mål å forbedre utfallet for brannoverlevende, gi støtte til ofrene og skaffe penger til rehabilitering.
Siden angrepet har Katie fått to døtre sammen med Richard Sutton, som hun giftet seg med i 2016.
«Mine erfaringer har lært meg at selvtillit og lykke er livsvalg. Det er ikke flaks»! sier Katie.

«Jeg kjenner meg så lykkelig over å ha truffet min mann, han er en gave fra Gud. Han er en fantastisk person som endret livet mitt til det bedre. Han har gitt meg vår datter og det er en av de beste tingene som har skjedd meg» sier Katie til The Mirror.

Hun er virkelig en sterk og flott kvinne! Hun er en fantastisk mamma, og har tatt livet sitt tilbake etter den tragiske hendelsen! La oss dele videre hennes historie for å hylle den sterke kvinnen!

LES OGSÅ: Over 50 menn sniker seg inn til kvinnen hver kveld – 10 år senere avdekkes sannheten om hva som skjer på soverommet!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler