4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrHan blir reddet av hunden sin når han faller om i hjemmet...

Han blir reddet av hunden sin når han faller om i hjemmet – se deres rørende gjenforening etter rehabilitering!

- Annonse -

Brian Meyer hadde alltid vært en dyreelsker, men aldri hatt en egen hund. Etter at kona gikk bort, følte han seg ensom og bestemte seg for å adoptere en ledsager.
Det var da han møtte Sadie på RBARI dyrehjem. Til tross for hennes innledende nervøsitet rundt nye mennesker, så Brian noe helt spesielt i henne og bestemte seg for å adoptere Sadie.

A Very Special RBARI Story! RBARI Alumni Sadie saved owner’s life, as she drags him to help after suffering a…

Publisert av Ramapo-Bergen Animal Refuge Tirsdag 2. februar 2021

Det var en typisk morgen for Brian og Sadie. Etter frokost satte Brian seg i lenestolen sin for å lese avisen, plutselig kjente han en skarp smerte i hodet og falt sammen på gulvet.
Sadie, som hadde sovet ved siden av ham, våknet umiddelbart og skjønte at noe var galt. Hun begynte å bjeffe og dytte Brians arm, og prøvde å fange oppmerksomheten hans. Men Brian reagerte ikke.

- Annonse -

Sadie visste at hun måtte gjøre noe, hun begynte å dra Brian til telefonen med tennene, hvor han klarte å trykke på nødknappen, og ventet på at hjelpen skulle komme.
Ambulansepersonellet kom raskt og kjørte Brian til sykehuset hvor han ble diagnostisert med hjerneslag. Takket være Sadies raske tenkning og lojalitet, fikk Brian den medisinske hjelpen han trengte i tide og han ble helt frisk.

På grunn av Sadies raske handling overlevde Brian et slag. Han måtte senere til et rehabiliteringssenter for å komme seg mens Sadie midlertidig bodde hos en annen familie.
Ifølge dyresenteret hadde de daglig kontakt, inkludert videosamtaler. Så endelig kom dagen da de igjen skulle møtes på Kessler rehabiliteringssenteret, noe som ble en rørende gjenforening som rørte folks hjerter.

De ansatte ved RBARI kunne ikke vært mer stolte av Sadie og hennes heroiske handlinger. Sadies historie tjener som en påminnelse om viktigheten av å redde dyr og den positive innvirkningen de kan ha på livene våre.


- Annonse -

Se video av den rørende gjenforeningen her:

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Farmen kjendis: Ørnulf Høyer avslører en hemmelighet han ikke har fortalt de andre: « jeg er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -