Annonse

Forskning: Blir du lett irritert? – Dette kan være et tegn på høy intelligens!

Av

Hvis folk klager over at du er litt gretten og irritert, så la dem snakke og ta det som et kompliment.
Forskere sier at kvinner som ofte er irriterte også er smartere, så fra nå av føler du ikke at du trenger å være en veloppdragen og alltid være en positiv person. Ønske heller velkommen din uutholdelige side med åpne armer, og regn det som en velsignelse!

I en undersøkelse ledet av forskere fra «University of New South Wales» og «Stanford University», fant de ut at kvinner som blir lett irritert er mer intelligente enn andre, skriver Brightside.

Pexels

Kvinner som ofte er litt irriterte har et konstant underliggende dårlig humør i personlighetene sine, noe som gjør at de kan være mer oppmerksom og være smartere om forskjellige områder i livet.


Dette gjelder spesielt når de må ta viktige beslutninger, og når de må komme med tøffe og vanskelige løsninger. Da må de gjøre kalde og faktabaserte analyser i stedet for å bruke sentimentale og følelsesladde resonnementer.

Pexels

Studien så også på hvordan glade mennesker reagerte når de ble konfrontert med en situasjon som krevde beslutninger eller undersøkelser, og oppdaget at de har en god fordel: De er mer kreative, men munterheten kan gjøre deg impulsiv og du kan dermed ta uforsiktige beslutninger.

Kjenner du igjen deg selv eller noen andre i denne artikkelen? Tror du det kan være enkelt å styre holdningen din når du tar en viktig beslutning?
LES OGSÅ: Hvor smart er du? Klarer du å se hva som skjuler seg i disse bildene?

Relaterte artikler