-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemHistorierDøende pappas siste ønske er å få se babyen før han dør...

Døende pappas siste ønske er å få se babyen før han dør – legene setter raskt i gang fødselen!

- Annonse -

John Brinton(JB) Parke(33) døde av kreft 2. desember 2021, omgitt av familien med deres nyfødte mirakel.
JB elsket familien og vennene sine høyt og prioriterte dem alltid. Han var en lidenskapelig friluftsmann som elsket golf, baseball, softball, hagearbeid, fiske og jakt.
Han elsket barn, som forgudet ham. Og han lekte alltid med dem på familietilstelninger og på ferier.
Da ekteparet fikk vite at de ventet sitt andre barn, var lykken total. Men dette snudde raskt da de fikk beskjeden om at John var kreftsyk og hadde bare seks måneder igjen å leve.

Words cannot capture the enormous loss we’re feeling and the pride and joy JB has given to us over his 33 years. He was…

Publisert av Lindsay Parke Fredag 10. desember 2021

Med hjelp fra legene bestemte paret at fødselen til kona Haley skulle startes tidligere. Men det tok tid og da kroppen ikke reagerte som ønsket og John ble verre, ble Haley tvunget til å ta akutt keisersnitt.
Etter operasjonen ble parets nyfødte sønn trillet inn til John, som lå og kjempet for livet.
«Den 2. desember ønsket mannen min Jb og jeg velkommen til vår andre sønn. Denne gutten kom inn i verden på den mest modige og magiske måten, med et veldig stort mirakel å oppfylle på kort tid.


- Annonse -

Han ble gitt til meg for et raskt kyss, og så trillet av et team av leger og sykepleiere opp 2 etasjer og han ble plassert på brystet til faren sin.
Miraklet med alt dette? Da babyen vår ble plassert på brystet til Jb, ble Jbs helse umiddelbart bedre. Han viste også at sønnen vår var der ved å gjøre små hodebevegelser og søte stønn.

«Jeg brukte restitusjonstiden min på å stirre på mannen min. Jeg så på ham med tristhet, men i ærefrykt for hans styrke.
Han tok sine siste åndedrag med sønnen vår på brystet og hånden min i hans. Å føde en baby 3 uker for tidlig kan komme med en rekke komplikasjoner som kan kreve NICU-tid og pustestøtte. Gud forberedte sønnen vår på akkurat dette øyeblikket fordi han kom ut med fullt utviklede lunger som ga ut de søteste rop.
Fra operasjonsrommet til intensivavdelingen var det noe som føltes som hundrevis av leger og sykepleiere som fløt oss gjennom denne prosessen uten problemer», skriver Haley i et innlegg på Facebook..

LES OGSÅ: Bent Høie åpner opp om den triste familiehendelsen: «Vi har..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -