12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisBjørn Einar Romøren deler fantastisk babynyhet: «Vi har..»

Bjørn Einar Romøren deler fantastisk babynyhet: «Vi har..»

- Annonse -

Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren(42) markerte seg på internasjonalt nivå i løpet av sin karriere.
Romøren var en del av det norske landslaget og var med på å vinne flere medaljer i både OL og VM. Han er også kjent for å ha satt verdensrekord i skiflyging med en hopp på 239 meter i 2005.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

- Annonse -

Sommeren 2019 fikk Bjørn Einar den nedslående beskjeden om at han var diagnostisert med den sjeldne kreftformen Ewing sarkom, noe som han først oppdaget i forbindelse med sterke ryggsmerter. Som senere viste seg å være forårsaket av en svulst og ikke prolaps slik han først hadde antatt.

Romøren valgte imidlertid åpenhet rundt sykdommen og i en periode gjennomgikk han flere cellegift og strålebehandlinger.
«En ulempe med strålebehandling, er at du kan bli steril. Det ble jeg, og legene forberedte meg på det. Så hvis det skulle bli aktuelt med flere barn, så måtte jeg fryse ned sæd, forteller Bjørn Einar ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

- Annonse -

Bjørn Einar er gift med Martine Remsøy Romøren(35) og sammen har de barna Fred(5) og Finona(3). Paret ønsket seg et tredje barn med det så ikke lyst ut med tanke på Romørens kreftbehandling.

Martine innrømmer at hun virkelig ønsket seg et tredje barn.
«Da Bjørn Einar var alvorlig syk med kreft og vi ikke visste om han ville overleve, var det ikke noe jeg tenkte på. Jeg håpet bare at han skulle få muligheten til å se barna våre vokse opp. Men både før og etter sykdommen har jeg tenkt mye på at jeg ønsket meg ett barn til», forteller Martine.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Paret valgte å benytte assistert befruktning i håp om å bli gravide. Prosessen viste seg å være en svært vanskelig og de måtte også følge på sorgen av å miste et barn underveis.
Likevel ga de ikke opp håpet og gjennomførte det siste forsøket i oktober, og så langt har svangerskapet gått over all forventning!


«Vi har virkelig kjempet for dette barnet, og min form er helt fantastisk. Det kunne knapt vært bedre», sier Martine ifølge Se og Hør.
Gjennom både høydepunkter og utfordringer har paret stått sammen og vist en styrke og mot som er inspirerende for oss alle.

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» Tete Lidbom og kjæresten avslører familieforøkelse: «Vi har…»

Vi ønsker Bjørn Einar og Martine Romøren lykke til med det kommende barnet!
Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -