Annonse

Denne 2 åringen ble bitt i barnehagen!

Av

Kiley Cook er en helt vanlig 2 år gammel jente med ett stort smil og full i energi, men forrige mnd ble hun innlagt på sykehuset fordi hånden hennes var helt sort og håven etter hun ble bitt av en slange på lekeplassen i barnehagen.

Bilde: YouTube Skjermbilde

 

Barnehagen som ligger i Texas sier de hver dag scanner uteplassen for slanger flere ganger om dagen og at ingen barn har blitt skadet de 18 årene de har hatt den åpen, etter ulykken vil de iverksette ytterligere tiltak.

Bilde: YouTube Skjermbilde

Ca 7000 mennesker blir hvert år bitt av slanger i USA og ca 5 av disse er dødlige og det anbefales at en tar ekstra hensyn om en skal fartes ute i vilmaken.
Dersom du selv eller noen du er med skulle bli bitt av en slange er det ett per ting du kan gjøre for å redusere konsekvensene av bittet.


– Vær rolig, dersom en begynner å stresse så vil hjerte slå fortere og giften kan spres raskere i kroppen.

– Ta bort ringer og andre ting rundt bittet som kan skape problemer når hevelsen kommer.

– Prøv å dekk til bittstedet.


– Ikke drikk kaffe eller alkohol da dette vil øke forbrenningen og sansynligheten for at giften absorberes raskere øker.

– Få hjelp så fort som mulig.

Heldigvis så er de fleste slangebitt ikke farlige, så vær forsikring når du ferdes ute på plasser hvor det finnes slager, dersom du skulle komme over en så gå unna og ikke fall for fristelsen av å plukke den opp eller å prøve å flytte den.

Her kan du se hvordan det gikk med den stakkars jenta.

Del gjerne videre for og informere dine venner om hva de skal gjøre hvis de blir bitt av slange!

Forsidebilde: YouTube Skjermbilde

Relaterte artikler