Annonse

Babyen tar tak i kattens bakbein – Bare vent til du ser kattens reaksjon!

Av

Katten er et familiemedlem og har på lik linje med alle andre samme tilgang på det hjemmet har å tilby.
Noen katter blir mer på vakt overfor barn når de begynner å bevege seg rundt. Et kravlende eller stavrende barn kan overraske en katt, hyling og skriking kan være skremmende for den.

Pixabay

Barn bør helt fra starten av bli lært opp til å respektere katten, å nærme seg og å behandle den forsiktig og på en god måte. Dette er viktig fordi det er så mange fordeler og gleder ved å vokse opp i en familie med et veltilpasset kjæledyr.
Barn bør aldri få lov til å forsøke å løfte en katt de ikke er sterke nok til å holde på en komfortabel måte. Husk også på at enkelte samvittighetsfulle barn automatisk vil klemme for hardt på katten når de får beskjed om å holde godt på den, så katten kan komme til skade om barna er røffe og uforsiktige.

Bilde:

Denne familien hadde bestemt seg for å adoptere en katt og de var veldig spent på hvordan katten ville reagere på minstemann i huset.

Men det ser ut for at de ikke hadde noe å bekymre seg over, for dette gikk over all forventning!
Se det herlig øyeblikket her:

Del gjerne videre med dine venner! Dette er så utrlig herlig!LES OGSÅ: Gutten redder livet til denne villkatten i en skogbrann –  Se hvordan katten takker han!

Relaterte artikler