11.6 C
Oslo
onsdag, august 4, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Årets Spellemann 2020 - TIX deler sterke og rørende ord: «Jeg har...

Årets Spellemann 2020 – TIX deler sterke og rørende ord: «Jeg har noe på hjertet, så jeg vil fortelle dere….»

- Annonse -

Andreas Haukeland har blitt god kjent som artisten TIX. Han har virkelig satt et spor i mange hjerter igjennom musikken sin. Og nå har han vunnet den store prisen Årets Spellemann 2020.

TIX tok av seg brillene og holdt en rørende takketale, før han måtte hente seg inn igjen og ta på brillene sine. På sin Instagram deler han ofte ting ifra sitt eget liv, og han har over 246.000 følgere. Etter det ble bekreftet at han var vinner, delte han en stor takk til alle sine hans.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

- Annonse -

TIX velger også å dele ting ifra sitt liv som ikke bare er dans på roser.
Det er mange som fikk med seg da han gjestet Lindmo på NRK, og fortalte om den tunge tiden. Før han ble kåret som vinner delte han et sterkt innlegg med alle sine følgere. Dette er hva han skriver med sine egne ord:

«Jeg har noe på hjertet, så jeg vil fortelle dere en kort historie…

- Annonse -

2020 startet for meg med to konserter på Sentrum Scene. Billettsalget varte i 26 sekunder, og så var det tomt. På et punkt under konserten stod jeg på en slags forhøyet plattform mens jeg spilte gitar over publikum. Planen var å spille litt av alle låtene jeg ikke egentlig rakk å ha med i showet, bare for gøy. Det ble full allsang! For dere kunne HVERT ENESTE ord. Plutselig får jeg en beskjed fra lydmannen via øreproppene mine: «TIX, du må slutte å spille gitar. Lydnivået er for høyt her inne». Dere skjønner… Lydnivået i lokalet da publikum sang var høyere enn det som var maksimalt tillatt på konsertarenaen. Jeg sluttet å spille gitar for at volumet skulle dempe seg, men dere fortsatte å synge. Så får jeg en ny beskjed fra lydmannen: «Lydnivået måles i gjennomsnitt over tid. Du må sørge for at publikum IKKE synger hele tiden». Dermed måtte jeg bryte opp allsangen og prate i lange strekk med publikum mellom hver låt resten av konserten FORDI VI SANG FOR HØYT! Hvor sykt er ikke det? Vi SANG for høyt…

Så kommer jeg til poenget mitt her… I kveld er det Spellemannprisen. Jeg er veldig takknemlig for å bli nominert til Årets Låt (med to låter) og jeg vil takke alle dere som har stemt. Det at dere heier på meg og ønsker å støtte meg betyr veldig mye for meg. Når det er sagt, så blåser jeg i om jeg vinner. Virkelig, det spiller ingen rolle for meg dette året. Jeg trenger ikke et trofé som en bekreftelse på at en av låtene mine var viktige. Alle låtene mine er viktige, hver på sine måter og for forskjellige mennesker. Og bekreftelsen jeg ønsker meg får jeg når vi endelig snart står samlet igjen på konsert og sammen synger av full hals. Fysøren, jeg gleder meg til allsang med dere❤️»

Her kan du se innlegget han delte på sin Instagram:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)


Del gjerne videre disse sterke ordene med dine venner. La oss sende han mange hjerter og styrklemmer, og vise at vi virkelig bryr oss. 

LES OGSÅ: Frustrert mamma med supertriks –  Slik skiller hun de eneggede tvilling-guttene fra hverandre!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / tixmusic

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Jan Eggum utsatt for ulykke – bilkrasj

Jan Eggum har nå vært involvert i en ulykke, der det har blitt store...

Trygve Skaug med hjerteskjærende beskjed: «Dette er veldig tungt»

Trygve Skaug er en av landets mest anerkjente artister og låtskrivere. Han er også en...

Jenta ble født med et merkelig hud syndrom – 5 år senere er hun ikke til å kjenne igjen!

Harpers ekstremt sjeldne tilstand gjør at huden hennes vokser 10 ganger raskere enn normalt. Harper...

Sommerhytta: Anna og Jone avslører den skjulte planen i forbindelse med programmet

Anna Rosenlund Skretteberg og Jone Engemoen Hansen gjorde en utrolig innsats i programmet, og...

Finn Schjøll med med ny oppdatering – bare få dager etter sykehusinnleggelsen

Finn Schjøll er hele Norges Blomster-Finn. Han har i en årrekke vært en aktiv tv...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -