-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisAnneMa deler trist beskjed - som treffer oss alle rett i hjertet:...

AnneMa deler trist beskjed – som treffer oss alle rett i hjertet: «Min store kjærlighet…»

- Annonse -

Negledesigner Anne Marit Yuvali(62) fra Arendal og Dündar(28) fra Tyrkia, har fått stor oppmerksomhet i TV-programmet «Grenseløst forelsket» på TV Norge/Discovery+, for den store aldersforskjellen på 33 år.
I «Grenseløst forelsket» blir vi kjent med nordmenn som finner kjærligheten på tvers av landegrensen, noe som kan by på en rekke problemer og utfordringer, noe som AnneMa og Dündar har fått kjenne på.

- Annonse -

I programmet får vi et innblikk i livet deres og de viser tydelig at de er svært forelsket og at de har en helt spesiell relasjon til hverandre. De giftet seg i 2020 etter å ha kjent hverandre et par måneder.
Nå ønsker paret å bo sammen i Norge, så de har nå søkt om å få innvilget familiegjenforening slik at Dündar kan flytte til Norge, men søknaden har blitt avslått av UDI.

Nå kjemper AnneMa en kamp for å få mannen sin hjem fra Tyrkia. På både TikTok og Instagram har hun delt en video hvo hun sier:
«Min store kjærlighet Dündar Yuvali han har altså da fått avslag fra UDI om oppholdstillatelse i Norge. Det ble selvfølgelig påklagd så fort som overhodet mulig, så det kommer vi til å gjøre. Og begrunnelsen var det at de antok at han var som veldig mange unge tyrkiske menn – de tok seg til Norge gjennom en litt eldre dame», sier AnneMa

- Annonse -


«Så det var begrunnelsen. Så den er jo original nok ja. Det er nok å være tyrker for å ikke få lov til å komme til Norge», sier AnneMa.
«Familieinnvandring kalles også familiegjenforening eller familieetablering. De som søker om familieinnvandring er vanligvis ektefelle, samboer eller barn av en som bor i Norge. Andre typer familiemedlemmer som kan søke er foreldre som har barn i Norge, de som skal gifte seg med en i Norge (forlovede), fosterbarn og helsøsken», skriver UDI.

Vi ønsker AnneMa og Dündar lykke til med kjærligheten og kampen om familiegjenforening! Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: Frank Løke avslører nye detaljer om kjærligheten: «Vi har….»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -