10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemFamilie50-åring ble den eldste kvinnen i landet som fødte firlinger - 5...

50-åring ble den eldste kvinnen i landet som fødte firlinger – 5 år senere så skjer den tragiske hendelsen

- Annonse -

For fem år siden ble Tracey Britten(50) Storbritannias eldste mor til firlinger, men nå bor hun sammen med sine fire barn på et lavprishotell, etter at de ble tvunget til å forlate sin 4-roms leilighet i Nord-London.

Barnas far sover hjemme hos sin egen mor etter at familien ble hjemløse.
Tracey slo rekorden for den eldste moren som fødte firehjulinger i oktober 2018 etter IVF-behandling på Kypros. Hun og ektemannen, Stephen, håpet bare på det ene barnet, men fikk fire barn, Grace, George og eneggede tvillingene Fredrica og Francesca.

- Annonse -

Tracey bruker 90 minutter hver dag på å hente barna i barnehagen, og på grunn av mangel på matlagingsfasiliteter på hotellet, bruker hun en plug-in saktekoker med melk som holdes varm i badevannet. De fire bor fordelt på to hotellrom, med ett brukt som soverom og det andre som lekerom, ifølge The Mirror.
«Jeg føler forferdelig at de må leve slik, selv om ingenting av det er deres feil, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å finne oss et annet nydelig, stabilt hjem», sa Tracey.
Ektemannen Stephen tilbringer tiden sin på hotellet etter jobb og i helgene, men sover hjemme hos moren sin, som ikke var stort nok for alle.

«Han klarte ikke å være her hele tiden. Han liker ikke lukkede rom, og aircon vil utløse astmaen hans», sa Tracy.
Kvelden før de flyttet inn på hotellet trodde Tracey at hun hadde et hjerteinfarkt og ringte en ambulanse – selv om ambulansepersonell sa at det var et ekstremt angstanfall.
Og nesten hver dag får hun en telefon fra barnehagen som sier at en av barna er uvel – og frykter at det er varmen på rommene om natten eller klimaanlegget.
Tracey – som overlever på rundt tre timers søvn om natten – bekymrer seg for utsiktene til å få alle barna inn på samme barneskole i september.


- Annonse -

Se video og hør Tracys selv fortelle sin historie her:

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg denne utrolige historien. 

LES OGSÅ: Frithjof Wilborn ble borte fra TV-skjermen-  nå avsløres familiehemmeligheten!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -