Annonse

3 åringen skjemmer ut mammaen på en kafe, men den gamle mannens kommentar er slående!

Av

Enhver forelder vet at barna kan si de rareste ting, og man vet ikke helt hva som kan kommet ut av munnen deres.
En mamma har nylig lagt ut en morsom historie på sosiale medier om akkurat dette. Historien har tatt nettet med storm og mange har fått seg en god latter.

Bilde: Kilde

Hun tok med seg barna ut på en handletur og de bestemte seg for å spise på Taco Bell. Dette gikk veldig greit helt til sønnen sa klart fra om hva han mente om hennes spørsmål!

Dette er historien mammaen forteller:
Min tre år gamle sønn hadde mange problemer med potteopplæring; og jeg var på ham hele tiden. En dag stoppet vi på Taco Bell for en rask lunsj mellom ærendene. Det var veldig travelt, med en full spisesal.

Mens jeg spiste tacoen min, luktet jeg noe rart, så jeg sjekke selvfølgelig min syv måneder gamle datter først, og hun var ren. Da skjønte jeg at Matty ikke hadde bedt om å gå do på en stund, så jeg spurte ham og han sa: «Nei.»
Jeg fortsatte å tenkte, “Å herregud, det barnet har hatt en ulykke og jeg hadde ingen klær med meg.” Da sa jeg: “Matty, er du sikker på at du ikke har hatt en ulykke?”
“Nei,” svarte han.

Pixabay

Jeg visste bare at han måtte ha det, for lukten ble verre. Sååååå … spurte jeg en gang til: «Matty, hadde du en ulykke?»
Så hoppet Matt opp, dro ned buksene, bøyde seg og spredte skinkene og skrek:
«SE, Mamma, det er bare promp!»
Mens 100 mennesker nesten fikk tacoene i halsen, dro han rolig opp buksene og satte seg for å spise maten som om ingenting skjedde. Jeg ble helt sjokkert!


Noen snille mennesker fikk meg til å føle meg mye bedre, da de kom bort og takket meg for den beste latteren de noen gang hadde hatt !!!
En annen eldre mann stoppet oss på parkeringsplassen da vi dro, bøyde seg ned til sønnen min og sa:
«Ikke bekymre deg sønn, min kone anklager meg for det samme hele tiden … Jeg har bare aldri tørt å si fra sånn som du gjorde. ”
HA HA» Del videre dersom du også fikk deg en god latter! 


LES OGSÅ: Jenta (22) ber kjæresten om å kjøpe med tamponger – Da gjør han en pinlig feil som får hele nettet til gråte av latter!

Relaterte artikler