1 C
Oslo
onsdag, januar 20, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Wenche fra God morgen Norge, har fått et uventet tilbakefall: "Verre i...

Wenche fra God morgen Norge, har fått et uventet tilbakefall: «Verre i dag…»!

- Annonse -

Wenche Andersen (65) har i en årrekke være den kjente TV kokken på God morgen Norge, så har gitt oss mange hyggelig mat stunder på tv skjermen. Men nå er det en stund siden hun har vært med i programmet. Det er mange som savner å se Wenche med sitt store og glade smil. Wenche har måttet trekke seg tilbake en liten stund grunnet sykdom.


Forrige fredag var Wenche med på sendingen, men fra en videosamtale – var hun med på et lite besøk i studio.
Da fortalte hun alle seerne at hun var hjemme fordi hun hadde blitt syk. I følge TV2 så sa hun at hun ikke hadde testet seg for corona viruset, men at hun valgte å holdt seg hjemme i fare for å smitte andre.

- Annonse -

Hun sa følgende i samtalen med Vår Staude:
«Min største frykt var å smitte andre. Jeg ble hjemme fordi nå har alle et ansvar for å unngå å spre smitte.
Jeg kjenner at tårene kommer innimellom når seere sier at de savner meg»

Hun regnet med på komme tilbake i studio onsdag, denne uken. Men slik ble det altså ikke, og det var mange som savnet Wenche på kjøkkenet. På onsdag så kom TV2 med en ny oppdatering om Wenche. Til kanalen har hun sagt følgende:

«Jeg hadde trodd jeg skulle komme på jobb i morgen, men så var jeg litt verre i dag. Så da satser jeg på mandag».

- Annonse -

I følge kanalen så skal ingen av hennes familie være smittet, og hun er veldig usikker på hvor hun kan ha blitt smittet.
Det kommer også frem at hun ikke har blitt testet for Coronaviruset, men at hun velger å hold seg unna alle, inntil hun har blitt frisk igjen. Dette er nok for å være på den sikre siden. Hun kommer fortsatt til å jobbe litt hjemmefra, men blir nok borte en god uke til. Formen hennes er ganske bra, men må fortsatt holde seg inne en god stund til har hun sagt til kanalen.

Wenche er veldig aktiv på Instagram, og der man man følge med alle spennende oppskrifter og retter hun deler med alle sine følgere.

Selv om mange savner Wenche, er det mange som stiller opp i hennes fravær. Bent Stiansen har også bidratt, og Wenche har delt en fantastisk bløtkake med oppskrift:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Bent Stiansens bløtkake med bringebær og vaniljefyll fyll Hakkede nøtter kan tilsettes i fyllet og rundt kanten , for de som tåler nøtter 👍 Sukkerbrød: 2 dl egg dvs ca 4 egg 2 dl sukker 2 dl hvetemel 1 ts bakepulver Vaniljekrem 4 + 1 dl melk 3 gelatinblader (for de som ikke bruker gelatin, pisk 1 ss ekstra med maisennamel sammen med eggeplommene) 1 vaniljestang, splittet eller 2 vaniljesukker 4 eggeplommer ½ -1 dl sukker 35 g (1 toppet ss) maisennamel Fyll: Ev litt melk eller juice til dynking 5 dl kremfløte 3-4 dl moste bringebær + 3-4 ss sukker friske bringebær og blåbær til pynt Sukkerbrød: Varm stekeovnen til 170 oC. Stivpisk egg og sukker, Sikt inn hvetemel og bakepulver og vend lett inn i eggedosisen. Dekk ev bunne på formen med bakepapir. Fyll røren i smurt rund springform 24 cm eller i firkantet form (ca 20×25 cm) slik Bent brukte. Stek på midterste rille i forvarmet stekeovn, 30-40 min, til kaken er gjennomstekt. Avkjøl på rist. Vaniljekrem med gelatin Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann. Kok opp 4 dl melk og splittet vaniljestang. Visp sammen eggeplommer, 1 dl av melken , sukker og 1 toppet ss maisennamel.(2 ss maisennamel hvis du ikke bruker gelatin!). Hell den varme melken over eggeplommene, visp hele tiden. Sil blandingen tilbake i kasserollen. Klem vannet ut av gelatinbladene. Varm opp under omrøring, klem vannet ut av gelatinbladene og rør inn i den varme sausen. Rør om til gelatinen har løst seg opp. Dekk kasserollen med plast og sett kaldt. Bland den kalde vaniljekremen med vispet krem og visp til en glatt krem før kaken fylles. Del sukkerbrødet i 3 lag. Dynk kakebunnene med melk eller juice. Fordel vaniljekremen og bær og ev hakkede nøtter 2 av de 3 bunnene. Legg bunnene oppå hverandre etter hvert som de fylles, trykk lett sammen. Stryk kremen oppå og på siden av kaken. Pynt med hakkede nøtter og friske bær. Kaken blir saftig og god om den får stå kaldt og ”sette” seg 3-4 timer før servering.

Et innlegg delt av Wenches kjøkken (@gmnwenche)

Sverre Sætre har også bidratt noe fantastisk godt til påsken:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Hjemmelaget påskegodt Oppskrifter: Konditor Sverre Sætre, «Sverre Sætres konditori» Tips: Hvis du ikke så God morgen Norge i dag 23 mars , kan det være lurt se God morgen Norge og konditor Sverre gratis på SUMO , før du setter i gang . 👍Wenche Hjemmelaget marshmallows 9 gelatinplater + kaldt vann til utbløyting 90 g eggehvite (3 stk) 30 g lynghonning 1 ½ dl vann 300 g sukker Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i 10 minutter. Pisk eggehvite og honning halvstivt på halv hastighet i kjøkkenmaskin eller med håndmikser. Bland sukkeret med vannet i en kjele og la det fosskoke i 4–5 minutter uten omrøring til det blir en sirup. Du kan også ta en test å på sukkeret: Ta litt sirup på en teskje og dypp den i en kopp med kaldt vann. Etter noen sekunder vil du kunne rulle en myk kule av sirupen hvis temperaturen er riktig. Hell den kokende sirupen i en tynn stråle oppi den halvstive eggehviten mens maskinen går på halv hastighet til marengs. NB Det er viktig at sukkerlaken treffer rett ned i marengsen og ikke på vispen. Hvis sukkerlaken treffer vispen, kastes sukkerlaken ut i kanten av bollen. Klem vannet ut av den oppbløtte gelatinen og ha gelatinen i den varme marengsen . Pisk til marengsen blir lunken. Smør litt nøytral olje på et bakepapir og stryk marshmallowsmassen utover i et ca. 1 1/2 cm tykt lag. La massen stivne. Det tar ca. 2 timer. Kutt marshmallowsmassen i biter og rull bitene i melis eller sukker ( tilsatt farge se tips) , hakkede nøtter ol. Tips til hva du kan rulle marshmallows i: Kjør ca. 200 g sukker i foodprosessor med ca. 60 g tørkede bringebær. Kjør ca. 200 g sukker i foodprosessor med ca. 100 g pistasjnøtter. Kjør ca. 200 g sukker i foodprosessor med revet skall fra 2 appelsiner (bare det gule). Eller ca. 200 g kokosmasse ellerhakkede nøtter eller mandler Tips: Støp marshmallows i silikonformer, isbitformer eller konfektformer. Det er viktig å smøre formene lett med olje slik at massen ikke setter seg fast. 🎈Sjokoladeballonger, se oppskrift i kommentar 👍

Et innlegg delt av Wenches kjøkken (@gmnwenche)


Vi ønsker deg riktig god bedring Wenche, å håper vi snart får se deg på kjøkkenet igjen! 
Legg gjerne igjen et hjerte for å sende henne dine beste ønsker! 

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at TV kokken, Wenche – Plutselig ble borte fra sendingene!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / gmn

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Hunden til Carl fikk kuttet labben i en hundepark – Nå vil han advare andre om denne faren!

Om hunden din tråkker på glasskår og får kutt i poten, blør det veldig...

Petter Northug med trist beskjed – mistet en nær!

Petter Northug er hele Norges skikonge, og har i en årrekke gjort seg bemerket...

Sykepleieren sier opp jobben å går på dagen, nå har hun fått nok: «Det er mange som ikke tar Covid-19 på alvor!»

Nå har sykepleiere tatt til sosiale medier om krisen, og de har beskrevet dystre...

Petter Northug ute med ny julelåt – Hør den her: «Ka har æ stelt i stand…»

Petter Northug har vunnet mange hjerter igjennom skiidretten i mange år. Men godgutten fra Trøndelag...

Læreren setter pulten til den autistiske gutten på toalettet – Grunnen ryster oss til tårer!

Elleve år gamle Lucas Goodwin var rimelig misfornøyd da han ankom skolen i Washington...

Truls Svendsen avslører med egne ord – hva han har slitt med i mange år

Truls Svendsen(48), en av våre mest folkekjære programledere og komiker forteller åpent om hvordan...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

På få timer er det samlet inn 5,2 millioner – til de berørte familiene i Gjerdrum

Onsdag 30.desember 2020 gikk det et stort kvikkleireskred ved Ask i Gjerdrum kommune, et enormt kvikkleireskred som rammet 31 boliger.   Se dette innlegget på Instagram   Et...

3-åringen leser for sin døve bror med tegnspråk – Bare vent på det herlige øyeblikket!

Alle husker sikkert hvordan et er å ha brødre og søstre i hus. Det blir noen krangler fra tid til annen. Spesielt når de...

Hvis du opplever dette med nesen din – Kan du være smittet av Corona!

Det har nå kommet frem i en spansk studie at nesen kan være en utslagsgivende faktor når man har blitt smittet av Covid-19.  I den...
- Annonse -