Annonse

Visste du at du kan forsikre deg mot uflaks og kløneri?

Av

Er du en slik som mister nøkler ned i kloakkristen, fyller diesel på bensinbilen eller mister koppen i bilen så hele teppet marinerer seg i stinkende gammelt kaffebrygg? Har du noen gang opplevd «akutte pølsefingre» og mistet den svinedyre smart-telefonen din i bakken så den gikk i tusen knas?

Dette kan du forsikre deg mot, men presiser at du ønsker det!
Få 3-5 selskap til å gi tilbud ut i fra dine behov på Safedeal.no


Pixabay

Såkalte «uflaks-forsikringer» finnes i en rekke varianter. Butikker som selger elektronikk, selger ofte med forsikring. Man har topp-dekninger på bil og innbo, som også skal dekke plutselig ytre påvirking. Reiseforsikringer og ulykkesdekninger kan dekke skader på deg som person, eller ting du transporterer. Så hvilke av disse bør du egentlig tegne, og hvordan vite at man ikke betaler for det samme i flere dekninger?

Pixabay

Svaret er at du bør spørre konkret når du innhenter tilbud (link: www.safedeal.no/forsikring ) . Enkelte sammenligningstjenester har kommentarfelt. Der kan man skrive ned eksempelvis «Jeg ønsker å være forsikret mot uhell med mobiltelefonen og selvforskyldte skader på bilen. Ønsker dette dekket inn på rimeligst mulig måte». Selskapene har ikke helt like vilkår, og derfor kan man ikke bestandig sammenligne «eple og eple».

Noen har kanskje ikke dekningen du ber om i det hele tatt. Men spør du konkret vil de som gir deg tilbud ta høyde for dette. Du får også skriftlig kopi at du spurte spesifikt etter en slik dekning, dersom det skulle være noen tvil senere. Den nye tilbyderen vil hjelpe deg med å si opp alle de gamle ikke-adekvate og overprisede dekningene du potensielt betaler for i dag, dersom du takker ja.


Del gjerne videre dette smarte tipset med dine venner. 

Relaterte artikler