4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemHistorierVisste du at det finnes en skjult funksjon i flysetet som kan...

Visste du at det finnes en skjult funksjon i flysetet som kan hjelpe deg?

- Annonse -

Flyreiser kan være stressende, spesielt hvis du skal tilbringe mange timer i lufta. Men det finnes flere smarte triks som kan gjøre turen din mer behagelig. Her er noen tips for å gjøre flyreisen din mer komfortabel.

Bilde: Pexels

En av de viktigste faktorene for å oppnå komfort under en flyreise er støtten til hodet og nakken. Enkelte flyseter har nå innebygde hodestøtter som kan vinkles for å gi mer støtte. Dette kan være svært nyttig for å redusere smerter i nakken og hodet, samt øke sjansene for å sove bedre under flyreisen.
Det eneste problemet er at vi har gått glipp av dem i årevis og de finnes heller ikke i alle fly.
Nå har TikTok bruker «strollininthesuburbs» filmet den smarte funksjonen og delt den med resten av verden.

@strollinginthesuburbs Took me 32 years to learn this one, but most people don’t realize that their airline headrest does this! #flyinghacks #airplanetiktok #traveltips #familytravel @delta @United Airlines @Qatar Airways @American Airlines ♬ original sound – liamfawell
- Annonse -

Dette kan gi den ekstra støtte til sidene av hodet og nakken, noe som kan gjøre at du føler deg mer avslappet og komfortabel.

Bilde: Pexels

Det å bevege seg litt under flyreisen kan hjelpe deg for å unngå å føle deg stiv og støl. Prøv å gå opp og ned i kabinen, eller gjør noen enkle øvelser ved setet ditt.
Kled deg behagelig og velg komfortable klær og sko som er enkle å ta av og på. Det kan også være lurt å ta med et ekstra skift, spesielt hvis du skal reise langt.
Det er viktig å drikke nok vann under flyreisen for å unngå dehydrering. Det kan også være lurt å unngå alkohol og koffein, da det kan gjøre deg mer dehydrert.

- Annonse -

Ta med deg noe å underholde deg med, som en bok, en film eller musikk. Det kan hjelpe deg å distrahere deg fra eventuelle flyskrekk eller kjedsomhet.
Det å bruke ørepropper eller hodetelefoner kan hjelpe deg å sove bedre og redusere støyen ombord.

Ta med deg litt førstehjelpsutstyr, som paracetamol eller en smertestillende for å håndtere eventuelle smerter eller hodepine under flyreisen.


Følg disse enkle triksene, og du vil oppdage at flyreisen din blir mye mer behagelig.
Så neste gang du skal ut å fly, sjekk om flysetet ditt har innebygde hodestøtter. Det kan gjøre en stor forskjell i hvor behagelig turen din vil være.
God tur!

Del gjerne videre, det kan hende dine venner takker deg. 

LES OGSÅ: Adoptert hund nekter å slutte å bjeffe og knurre – hundeieren får sjokk når hun forstår grunnen!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -