Annonse

Viltvokterne hører nesehornets rop og styrter avgårde – Da ser de troféjegerens grusomme handling!

Av

Troféjakt drives for moro skyld, for spenningen ved å ta livet at et mektig dyr og for statusen det er å ha et slikt dyr i død tilstand i eget hjem.

Troféjakt er en innbringende business for de få. Men det koster dyrene og vår fremtid dyrt.

Dette er ikke for «dyrenes skyld». Skyter man et dyr, frarøver man det hele dets livspotensiale. Troféjegere driver ikke barmhjertighetsdrap på syke og skadde dyr. De har betalt for å få med seg et trofé hjem – og dette trofeet kommer fra dyr som selv har all interesse av å leve. Man påfører også dyret smerte, i flere tilfeller langvarig.

Bilde: Kilde

Nylig ble det oppdaget et tilfelle av et rovmord. Viltvoktere hørte et skrik fra et fortvilet nesehorn, når de nærmet så de at det var en liten unge som lå tett inntil sin døde mor for å beskytte henne.

Krypskytterne viste ingen når de skulle ta hornene fra moren. Den lille neshornungen ble skadet og var redd. De hadde hugget ham i ryggen med en stor machete og fjernet en av tåneglene hans, ifølge dyrevernsorganisasjonen Care for Wild.


Bilde: Facebook / Care for Wild Sanctuary

Neshorn ungen ble tatt med til «Wild Rhino Sanctury» som er et reservat for Rhino nesehorn. Et behandlings- og omsorgssenter hvor de tar imot skadede eller foreldreløse dyr.

Neshornungen ble døpt Arthur og han er nå på bedringens vei, men minnene om moren førfølger han.

Han roper fortsatt hjerteskjærende på sin mor, og det vil forfølge han hele livet og forårsaker store psykologiske skader ifølge Care for Wild.

Med stolthet over egne ville dyr, toleranse for deres eksistens og verdsetting av deres egenverdi kan vi være et bedre eksempel for verden enn det vi er i dag.

Se video om Arthur her:

Slike trofeejakter burde stoppes umiddelbart! Del videre om du mener verden burde få øynene opp for slik dyreplageri!

LES OGSÅ: Trofèjegeren viser stolt frem byttet sitt – En veldig spesiell svart giraff hun nettopp har drept!


Forsidebilde: Facebook

Relaterte artikler