15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemEntertainmentViktoria kalles for den «lekreste bestemoren» - bare vent til du ser...

Viktoria kalles for den «lekreste bestemoren» – bare vent til du ser bildene

- Annonse -

I en verden der alder ofte er ensbetydende med usynlighet, har en 57 år gammel gyminstruktør fra England tatt nettet med storm. Viktoria Winslow, også kjent som «den lekreste bestemoren på nettet», har funnet en ny kilde til inntekt og selvutfoldelse på plattformen OnlyFans.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viktoria Winslow (@viktoria_winslow)

- Annonse -

Som så mange andre har Winslow slitt med økonomiske problemer gjennom årene, men med hjelp fra datteren Zoe(24) har hun funnet en måte å tjene penger på som også gir henne glede og selvtillit.
«Jeg fortalte datteren min at jeg var bekymret for pensjonen min. Så fortalte hun om hvordan hun tjente pengene sine. Etter litt mas prøvde jeg det og nå elsker jeg det. Jeg kommer til å fortsette med dette så lenge folk vil se meg, uansett om jeg er 90 år og rynkete, sier Viktoria ifølge Daily Star.
Ved å dele sexy bilder og videoer på OnlyFans, har hun funnet en helt ny fanbase, spesielt blant yngre menn som setter pris på en eldre kvinne som tør å være seksuelt frigjort.
Siden hun startet for 2 år siden har Viktoria over 40 000 følgere på Instagram, og økonomien er ikke lenger en bekymring.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viktoria Winslow (@viktoria_winslow)

«De kan være så unge som 19 år og jeg tror denne «bestemor»-greien hjelper meg mye. Men det forundrer meg likevel at de vil ha meg. Kvinner får alltid høre at de skal være unge og tynne, men jeg kan fortelle deg at det ikke er tilfellet. Menn elsker rynkene og strekkmerkene mine, sier Viktoria.


- Annonse -

Vikoria Winslows historie illustrerer hvordan sex og seksualitet kan være en kilde til makt og selvtillit, selv for eldre kvinner. Det viser også hvordan plattformer som OnlyFans kan gi folk en mulighet til å tjene penger og uttrykke seg på en helt ny måte.
Samtidig er det viktig å huske på de potensielle risikoene ved å dele seksuelle bilder eller videoer på nettet, spesielt for de som ikke har privilegiet av å føle seg trygge og selvsikre på plattformen.

LES OGSÅ: Dette er Vendela Kirseboms ærlige ord om Petter og forholdet

Del gjerne videre med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -