-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisVi minnes Jan Werner Danielsen med dette herlige klippet fra da han...

Vi minnes Jan Werner Danielsen med dette herlige klippet fra da han var 12 år – bare vent til du hører han synge

- Annonse -

Jan Werner Danielsen, også kjent under artistnavnet Jan Werner, var en norsk sanger som ble kjent for sin evne til å synge musikalsanger med en stemme som strakte seg over fire og en halv oktav. Han ble født i Nord-Odal i 1976 og døde i Oslo i 2006. Danielsen var både tenor og kontratenor og ble særlig kjent for sin unike stemme.

- Annonse -

Han begynte å synge sanger av sitt store idol, Barbra Streisand, da han var veldig ung og debuterte som sanger som fireåring. I 1988 vant han talentkonkurransen Talent’88 og fikk sin første platekontrakt. Han hadde sin TV-debut i det populære ungdomsprogrammet Midt i smørøyet på NRK Fjernsynet, der han sang Streisands «Somewhere».

Danielsen ble kjent som artist i 1994, da han vant den nasjonale talentkonkurransen Talentiaden på NRK Fjernsynet med sangen «The Right To Sing» og «Anthem» fra Chess. Han og Elisabeth Andreassen vant også den norske finalen i Melodi Grand Prix det året med låten «Duett». Danielsen ga ut fem album i løpet av sin karriere, og hans siste album, Stronger, ble gitt ut i 2006.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Anne Christin Hansen (@achhansen)

- Annonse -

Da Jan Werner 12 år gammel, gjestet NRK’s Midt i smørøyet i 1988. Der snakket han om sin mulige fremtid som artist og fremførte Barbara Streisands «Somewhere».

La oss minnes Jan Werner med dette fantastiske klippet.

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette utrolige klippet. 
Vi vil aldri glemme Jan Werner. 

LES OGSÅ: Simon er skeptisk da den unge jenta sier hun skal synge en låta fra ABBA –  Sekunder senere blir blåst av stolen

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -